måndag 29 september 2008

Ultraljud


(What's up med bilden då? Den lägger sig på fel håll hur jag än gör! Nån som vet varför? Ni som vill se den rätt, kan ju vända på huvudet eller skärmen.
)Idag har hela familjen varit och tittat på minstingen i magen via ultraljud. Det var både spännande och roligt att se den lille filuren. Hade på nåt sätt fått för mig att det inte var nån bebis där inne eftersom jag inte känner så mycket sparkar. Detta berodde bara på att jag hade moderkakan i framvägg, vilket jag också misstänkt i några veckor nu.

Allt såg bra ut med den lille, som än så länge inte fått nåt tillverkningsnamn. Brynolf sa jag efter ultraljudet, men Emil hörde inte vad jag sa trots flera upprepningar. Eller så spelar han döv när han hör just Brynolf. Han menar att det inte finns nåt sånt ord. Eller namn.

Det beräknade datumet är i alla fall 28:e Februari, precis som det var sagt redan i v.8, det betyder alltså att bebisen växer precis som den ska.

Graviditeten känns lite mer verklig nu, så det kanske blir lite fler inlägg om det framöver. Jag har även börjat få lite ont i ryggen nu igen. Påminde Emil innan om att han inom snar framtid säkert kommer att få börja hjälpa mig på med strumporna igen. Han får helt enkelt förbereda sig på att jag bli en vaknande, gnällig, gravid sambo ännu en gång.

7 kommentarer:

emmsan sa...

Oj vad kul, man får gratulera, mysigt med ultraljudsbilder!!!=) Du bor i Husqvarna såg jag, inte så långt bort från mej då!? Ha det bra, kram emmsan

Mrs. b sa...

Åh, vad roligt med ultraljud! Det blir lite mer verkligt då, och bilden kan man ju titta på hur länge som helst efter det!
Spännande! :-)

Mari sa...

Så kul det är nu förtiden att man får sin bilder från ultraljudet det fick man inte på Hedenhös tid när jag väntande barn.

Brynolf, ja varför inte, nja förstår Emil lite...........

dahlarna sa...

Vad kul & spännande med Ultraljud! Alltid kul att få se den där lilla minikrabaten i magen! Ha det så bra!
KRAMISAR!

Jelikan sa...

Under min graviditet med Tore så hette livet i magen Melker. Gissa om Fredrik hatar det namnet idag! Haha.

Vill oxå va gravid igen, är grymt bebissugen men det drjer ett litet tag till innan det är dax.

caroline sa...

Så mysigt! Nu har jag haft min lilla gos i snart 2 månader tiden går så fort känns som de va igår jag var på ultraljud! Hade min moderkaka i framvägg jag me, lite tråkigt började känna sparkar jätte jätte sent. Var orolig hela tiden för jag inte tyckte det kändes somhan sparkade något därinne.. jaja hoppas ni mår bra! kram Caroline

sisko sa...

Pieni ihme siellä näkyi. olihan kaikki hyvin.jaksamista uuden vauvan odotteluun.Terv. sisko