fredag 5 september 2008

GUNILLA.. så heter nya tyget på ikea. Surfade precis in där och fick syn på det. Höstigt och fint tycker jag, skulle mycket väl kunna tänka mig att plocka fram maskinen och göra ett par kuddfodral av det tyget. 49Kr/metern är ju inte så illa pinkat heller.

Tanken när jag surfade in där var egentligen att jag skulle titta lite på tyger till blivande köksgardiner. Känner att jag skulle vilja dämpa färgerna lite nu framåt hösten, och igår när jag gick på ikea kunde jag inte hitta tygerna som jag ville se. Det var alltså INGER-tygerna jag var ute efter, men de verkade vara puts väck, helt slut på vårat varuhus här i Jönköping. Man kan ju hoppas att de får in dem snart. Ska hålla ett öga öppet.

6 kommentarer:

Heléne sa...

Gillade de svarta tyget me vitt mönster, de me färg var fint oxå men är ju en svart/vit människa :)

Designtjejen sa...

Det var faktiskt riktigt snyggt. IKEA har blvit bättre på tyger. Innan tyckte jag dom var sådär... men nu så.. :) hihi
Kram

Livet i byn sa...

Ja snart är det dags för höstgardinerna att sättas upp. Jag har väntat lite och trott att brittsommaren skulle komma - men icke!

~Livet i byn

Designtjejen sa...

Tack för tipset om att IKEA kan ha liknande tejp. Det ska kollas!!!
Kram (hoppas att du har en jätte härlig lördag)

dahlarna sa...

Vad komiskt - jag köpte faktiskt GUNILLA orange idag! Kolla på min blogg, så ser du tyget. Tänkte göra just kuddfodral som du skriver om! Hade inte läst ditt inlägg innan & så hade vi liksom samma tanke... :-) KRAMIS!

m a r i a k o d e n sa...

Ikea har verkligen ryckt upp sig med tyger......fast jag var ute efter ett i rött o vitt i sommar som var slut ÖVERALLT! (eller så hade de kanske inte fått hem det?)
Det var lite Marimekko över det.....oj, måste kanske dra till Happis nån dag å spana....eller nä, jaghar ju köpstopp =(
Får titta å njuta av era bilder i stället!!