tisdag 30 september 2008

Jag är en husmor med ny köksgardin


Jag börjar snart känna mig som en riktig husmor.
Idag har jag tvättat, promenerat med Sigrid till affären, läst dagens tidning, lagat potatismos med kokta morötter och kött. Detta har jag ätit och sen portionerat ut i lunchlådor. Till Sigrid gjorde jag potatis och morotspuré som jag klickade i små barnmatsburkar. Det sista jag gjorde nu var att hänga tvätt och lägga Sigrid för att sova en stund. Tänkte att det kunde vara fint med en paus vid datorn med en god klementin till efterrätt.

Igår när Alex kom på besök passade vi på att slå våra kloka skallar samman. Jag sydde en ny gardin med hennes assistans. Var lite skraj att tyget skulle bli jätte snett, men med hennes ögonmått blev det rätt bra.
Nu är det lite mörkare i köket, men det passar ju hösten till och med lite lampor tända blir det riktigt mysigt. Tyget fyndade jag på Ikea, när man som medlem fick köpa detta för 29kr/metern. Har en bit kvar som kan komma till användning nån annanstans.

Ush, jag är helt uppspeedad idag känner jag. Kanske måste jag ställa mig och baka nu också...

2 kommentarer:

Mari sa...

Så snyggt det blev, gillar raka stela kappor i kök. Tyget är verkligen snyggt har också funderingar på att köpa några meter av det.

Sätt dej ner och ta kväll nu ist. för att baka men det kanske redan är försent att skriva det.

Ha en bra kväll!

Heléne sa...

Ja du har varit en riktigt husmor idag :)

Snygga gardiner har du fått till oxå!
KRAM