måndag 15 september 2008

Snabba ryck..

Flyget är bokat. Jag och Sigrid åker till Rovaniemi med mamma på fredag morgon. Det blev lite ändrade planer och begravningen var lite tidigare än vad vi trott. Jag kommer att blogga det jag orkar och hinner med denna veckan och sen är det nog lite tyst om mig ett tag när jag är där uppe i norr.
Alexandra var snäll och passade Sigrid nu en stund så jag kunde gå och klippa mig. Hade jag blivit skitsnygg i nya frillan hade jag nog lagt upp en bild på det också, men nu har jag klippt bort mitt långa hår till axlarna och har dessutom lugg...vilket jag inte riktigt vet om det är så bra än. Det krävs en färgning och det kanske min kära kusin hjälper till med imorn.

Funderar på om jag skulle ta och kolla på 27 dresses nu så jag lugnar ner mig en stund. Har sprungit runt som en yr höna här och tänkt hitta grejer till packningen men resultatet har blivit minimalt, just bara för att jag irrar runt på det viset. Har som tur är köpt två nya svarta klänningar i lördags, så jag "slipper" köpa nytt inför resan.

Hoppas veckan startar bra för er allihopa!

1 kommentar:

Mari sa...

Hoppas ni får det lite trevligt iaf trots det trista som hänt, kan ju vara trevligt att träffa lite släkt fast helst under andra omständigheter förstås.

Ha det så bra det går!!

Kram!!