fredag 5 september 2008

Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Igår kom jag hem, äntligen. Tanken var väl egentligen att vi skulle varit i Gislaved över helgen, men hemlängtan blev väl för stor.

Jag har inte gjort så mycket under veckan. Träffat Sigrids gudmor, fikat, varit hos Sigrids farmor och hos mina föräldrar. Helt plötsligt började Sigrid sitta helt själv i måndags och det verkar ju som att det är så hon vill vara mest just nu. Hon följer absolut inte med ryggstödet i vagnen när man fäller ner det. Söt är hon.

Här är en bild från första gången hon sitter på golvet själv. Detta hände hos Elin, hennes gudmor:)

Dessutom har hon börjat "sjunga" när hon jollrar. Låter som ett låtsasspråk med lite melodi. Varje morgon har hon så mycket att sjunga ut, så man kan inte låta bli att le trots att hon nuförtiden vaknar lite tidigare.

Jag har en hel drös med inlägg på bloggkoll att titta igenom (typ några hundra). Har inte riktigt hunnit med i svängarna i bloggvärlden och har heller knappt kommenterat hos någon. Men jag kommer sakta men säkert tillbaka här!

Ha en skön fredag! Nu ska jag tvätta lite!

4 kommentarer:

jennys hus sa...

Kul att du är tillbaka:-) Vad söt hon är eran lilla sigrid, duktig som sitter själv:-) Trevlig helg/jenny

mamma sa...

Det var så roligt ha er här hemma!!! Saknar er redan!!KRAMAR!!!

Heléne sa...

Roligt att ni är hemma igen :) Härligt att hon sitter själv nu!

Ja de brukar ta ett tag å ta sig igenom bloggkoll när man varit borta några dagar!!

Svar: Soffbordet är från en leverantör som heter Kontinent Möbel (www.kontinentmobel.se) här uppe i norr är de lite olika möbelbutiker som har det... så kolla på återförsäljare på hemsidan.

sisko sa...

viikonloppu terveiset myös Annan perh.kävivät meillä ilta-kahvilla katsottin ja ihasteltiin Sigridin kuvia.Veeralla oli uudet Muumi-kumpparit,oli niistä hyvin ylpeä.
Joitain sanojakin alkoi jo tulla.
terveisin sisko&kalevi