tisdag 9 september 2008

Städning av expediten


Alltså, hade jag fått välja så hade jag nog helst av allt hängt en skylt på dörren idag.

"Välkommen på loppis"

För ärligt talat skulle vi nog kunna ta och sälja, skänka och slänga bort hälften av alla glas och små prylar som vårat hem består av. Sen har jag nån typ av separationsångest vilket innebär att de mest onödiga prylarna sparas. Vad tusan ska vi med 38 vinglas till? Vi dricker ju inte ens vin i det här hushållet. Men det är bäst att spara om det skulle komma gäster nån gång. För nån gång kanske man har 38 gäster här. När de kommer skulle de kunna få tio ljusstakar och värmeljushållare var att tända så det blir lite myspys. Dessutom skulle jag kunna skänka dem en helårsprenumeration på vilken tidning de vill. För det är nästan som pressbyrån hemma hos oss.

Japp, nu är hyllan dammad i alla fall. Den slukar allt, för den som funderar på att köpa en sådan. Den är så bra så den till och med slukar skräp, kvitton, aftonbladet från juni och dammråttor.

5 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Haha vad jag blev ful i skratt när jag läste ditt inlägg. Känns igen det där! Men tänk, 38 vinglas är ju väldigt nära 50 och när du har 50 stycken är du ju halvvägs till 100, vilket är ett riktigt stort bröllop ;) Snygt blev det på hyllan iaf :) Ha det fint tjejen

jennys hus sa...

haha, känner så väl igen mig i det du skriver:-) Speciellt tidningarna.
Men vad snyggt du har det i hyllan, riktigt snyggt med 3 lampor så där. Kram/jenny

Mari sa...

Tror det bor en hamster i oss alla på ett eller annat sätt.

Jag ska stå på loppis i kulturhuset i början av oktober då jäklar ska det åka med, ljuslyktor, kaffekoppar,lampor ja allt som jag inte använt på år och dar. Då får du gärna köpa lite ljuslykor och vinglas av mej.....

Ska bli superskönt!

Ska nog inte köpa en sån hylla det bådar inte gått för samlandet....eftersom den slukar så mycket.

Ha det så gott!!

Kram

dahlarna sa...

Åh jag hade skrivit en lång kommentar... Så försvann den bara... Grr...
Vi har också en expedithylla. Lika stor som er. Vad SNYGGT det var med tre lampor i hyllan. Att jag inte har tänkt på det själv... Nu vill jag också göra om i den bkhyllan.... TACK för tipset! STORKRAMIS!

Faster Josefin.. sa...

Haha. jag kunde inte låta bli och skratta när du tog upp allt med 38 glas, och pressbyrån.
Kram Josefin