onsdag 17 september 2008

Ny vas och småstress


Den här läckra vasen fick vi av Emils syster och mamma i söndags. Riktigt snygg är den och passar finfint till vårat vardagsrum som just nu går i orange accent. Har faktiskt kikat lite smått på den när jag varit inne på Village och drömt mig bort. Så tack än en gång!

Nu på morgonen passade jag på att se 27 dresses(som jag skulle sett härom dagen egentligen). Helt ok film. Vi hyrde film i lördags och det var sagt att jag skulle få välja den här gången. För den senaste tiden har Emil valt nästan alla filmer och det är lite lurigt att beskriva hans smak. Krig, action, konstig humor, absolut noll romantik, gärna lite övernaturliga monster och allt för avancerad handling för en blondin som mig. När vi väl stod i videobutiken hade jag svårt att bestämma mig, så jag tänkte att vi kunde nappa på erbjudandet att hyra tre filmer i en vecka...

"DÅ VILL JAG SE RAMBO!!!!!!"
(som ni kan gissa, så kom inte den här meningen ur min mun)

Så jag fick helt enkelt välja bort en av filmerna jag ville se. Jag tog 27 dresses och p.s I love you. Båda var sevärda. Den först nämnda, väldigt förutsägbar med handling liknande andra romantiska filmer. Och p.s I love you - den omtalade filmen som inte håller ett öga torrt. Förutom mina ögon då. För jag grät inte en skvätt den här gången heller.

Däremot höll jag på att börja gråta när jag tittade på idol förra veckan. löjligt.

Idag ska jag packa och fixa lite med den sista tvätten. Gärna städa, vattna blommor och slinga håret också. Så lite småstressad är jag ju såklart. Men så är det väl alltid inför en resa. Har färdig sallad i kylen som tur är, så jag behöver inte ställa mig och laga mat mitt i allt.

Nu försöker Sigrid hjälpa mig att dra ner tvätten igen, så det är nog bäst jag förhindrar en eventuell olycka..

4 kommentarer:

emmsan sa...

Oj vilken läcker vas, village nästa=) Jag snappar ju allt som är oranget just nu!!! Hoppas det går bra med flyg och begravning, ha det bra, kram emmsan

Designtjejen sa...

JÄTTE läcker! Lite roligt för jag har precis gjort ett inlägg med en orange vas.. tihi... :-)
Jag har en utmaning till dig!
Kramis

dahlarna sa...

Superläcker vas! Känner verkligen igen det där med att välja film... Därför hyr vi aldrig film längre... ;-)

KRAMISAR!

Mari sa...

Den vasen tipsade jag Emmsan om!!
Urläcker!!

Kram och jag har antagit din utmaning!!