söndag 29 juni 2008

Tillbaka med bloggandet och med nytt tyg

Yes, nu har jag hållit mig ifrån bloggandet ett tag känns det som. Har bara lagt in ett klurigt inlägg i veckan och snart får ni väl veta vad den nya kategorin kommer att handla om.

Igår hade vi dop för lilla Sigrid och allt gick jättebra. Sigrid höll sig hyffsat lugn i kyrkan. Elin satt så fint med henne i knät. Kim ställde upp på att bära korset. Helt stolt blir jag över hennes faddrar:)
Gästerna fick plats i lokalen och maten smakade fint. Tårtorna jobbade jag med läääääääänge och resultatet blev väl hyffsat. Tur var att jag fick jättebra tårtbottnar från kondiset i Gislaved. Sigrid fick helt underbara presenter som jag ska ta och visa i ett senare inlägg. En av pressenterna var faktiskt en sak som jag tidigare bloggat om :)

På kvällen blev det dans på Sigges loge, med mina söta vänner. Fullt med knott var det och mycket folk man inte kände igen. Det var faktiskt trevligt att komma ut lite grann. Det händer ju inte så ofta annars.

Till sist tänkte jag bara visa vilket tyg jag köpte i veckan. Tänkte att jag skulle sy lite kuddöverdrag till kuddarna i soffan. Almedahls "bonsai" är det. Ville välja en ganska neutral färg på tyget, så att jag kan piffa med andra kuddar i olika färger efter humör. För jag ändrar mig ganska snabbt i färgvalen här hemma:)Bild från www.almedahls.se


2 kommentarer:

Claudia sa...

Jättefint tyg!! är faktiskt ute och letar efter något liknande.. men det finns ju så mycket att välja på...

Har du fått jobb?? ;-) försöker gissa på hemlisen... nått bloggjobb kanske??

mirkajohanna sa...

Kanske, kanske inte :)

Ja det där tyget var bara ett av många som jag valde mellan. Man blir ju nästan tokig när man knallar in i en butik med bara massa almedahls-tyger:)