fredag 20 juni 2008

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Bild från: www.finnishdesignshop.comNu är jag nere i Gislaved. Det blev en sväng till Gällstad igår men tyvärr hann vi inte med alla affärer som vi ville, så jag fick i princip välja mellan fabriksbutiken och Bolagret. Fabriksbutiken blev det. Vi köpte inflyttningpresent till Sigrids gudfar och hans sambo och sedan köpte jag en marimekko-skål i färgen Lime till mig själv. Emil hittade massor av kläder men jag hittade bara ett linne och ett halsband. Emil och jag åkte iväg ensamma och lämnade faktiskt ifrån oss Sigrid till min mamma för första gången. Det gick kanonbra, så vi passade på att åka hem till Sigrids gudfar och sambo under kvällen. Drack lite öl och hade trevligt.

Nu har jag och Emil haft en lugn dag. Vi var iväg i affären och handlade mat och nu har vi både grillat och smällt i oss färskpotatis. Grillandet höll visserligen på att gå åt skogen rejält eftersom det kom ett skyfall från ingenstans helt plötsligt. Men det är väl så det är på midsommar och köttet smakade ändå helt perfekt till slut.

Resten av dagen ska vi bara slappa och ha det mysigt. Imorn har vi träff med prästen och Emil ska åka hem till Huskvarna.

Trevlig midsommar på er allihopa!

6 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilken fin färg det var på skålen.
Hoppas du har en trevlig midsommarhelg, kram Sandra

Livet i byn sa...

Den är så himla läcker den där limefärgade skålen.

~Livet i byn

Sandra sa...

Vilken fin skål. Jag måste också ta en tur till Fabriksbutiken i sommar. Hälsningar Sandra

Jessica Bringestedt sa...

Hej Mirka! Hittade nyss hit till din blogg och har läst en hel drös inlägg. Måste säga att Sigrid är sjukt söt och lik dig =) Hoppas allt är finfint med er. Själv är jag hemma i Gislaved över sommaren tills skolan drar igång igen. Ha det toppen! Kramar Jess

Anonym sa...

Mirka; Tack så mycket! :)Ja, kuberna är riktigt tuffa. Jag tycker med att det blev kanon som sängbord. Både Mor & dotter blev nöjda. :) I dag ska "mina" kuber upp på väggen *spännande*. Man får hoppas att det blir som förväntat. :)

Du är inte ensam om att ha blivit besviken på ljuslyktorna. Dom ser mycket finare ut på hemsidan. Men för det priset så är dom ju helt okej.

Marimekkoskålen är så fin!

Kram Malin Insp/design

Tjohalia sa...

Vad roligt att du är med och röstar om priset till tävlingen, skålen ser ut att vara en stor favorit. Kram Sandra