tisdag 17 juni 2008

En tripp till bolagret kanske..


Tittade in till mari och fick ett himla sug att åka till bolagret. Kom precis på att Emil ska åka till Gällstad på torsdag. Där finns ju bolagret.. och fabriksbutiken! Varför i tusan har jag inte tänkt på det tidigare?? Nu vill jag ju följa med dit ju. Har redan gjort upp en plan om att jag kan ta med mig Sigrid och gå med henne själv där medans männen handlar jeans på lager 157... låter som en kanonidé tycker jag! Får se om de godkänner det hela bara...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mirka; Haha, jag förstår det. Då tänker du precis som jag då. Snacka om beslutsångest! :)Stolen överst är himla fin. Har man lite tur kan man ju fynda liknande på Blocket också för en billig peng och måla om. Både vita och svarta hade varit fint, inte lätt. Lycka till med färgvalet. Man kan ju alltid blanda svarta & vita med. Kan bli charmigt det med. :)

Gillar den vita taklampan likt FL/Y fårn Kartell jättemycket! Den har jag spanat in både en & två ggr. :D

Ha det! /Malin Inspiration & design

Anonym sa...

Den som är genomskinlig menar jag. :) Den finns i vitt med. Men transparant e med snyggt! =)/Malin

Mari sa...

Fick se den andra lampan efter jag beställt min (får hoppas den inte kommer). Annars kan jag ju åka dit och byta, bäst att ringa först och kolla om den finns isf.
Klart att du och charmtrollet ska med, du går till Bolagret och bestämmer med gubben att han kommer efter och så får han betala kalaset, smart drag!!