tisdag 10 juni 2008

Kvällsbilder från sovrummet

Jag kan inte säga annat än att det kändes suveränt att lägga sig ett ljust och fint sovrum igårkväll. Sigrid fick premiärsova i sitt egna rum och vi kopplade in "barnvakten" så vi skulle höra henne om det behövdes. I lugn och ro låg jag och läste min bok som jag fick av Elin och somnade sedan och sov gott nästan hela natten. Sigrid vaknade en gång vid fyra.

Alltså: Jag känner mig på riktigt bra humör idag, trots att vädret inte är lika soligt som det varit innan. Resten av dagen ska jag mysa med Sigrid i nya soffan. Går säkert nån film som man kan se.

3 kommentarer:

berto sa...

that's really cute..wish i had one too.

Anonym sa...

mirka; Ja verkligen! Det är det som är så roligt. Att det är så superenkelt men blir superfint. :) Jag får blommor av folk jag känner. En gång norpade jag några nyponrosor när jag satt på en bänk & väntade på bussen. Jag vågar när det gäller kommunbuskar. :) Kunde inte motstå. Men ajjabajja på mig! :)

Det ser så ljust, fräscht och mysigt ut i ert sovrum. Förstår att du trivs.

Ha det! Malin Insp/design

Anonym sa...

mirka, Precis! Tänker med att det positiva med bordet överväger. Man får hålla efter det lite mer bara & ta en extra dammrunda. :) Innan hade jag tidningshögar liggandes där under vilket gjorde det lite jobbbigare att damma där men nu med det nya tidningsstället så blev det kalas. :) Mkt lättare att damma. Trist med "måleri-stök-& bök". Då kan jag tro att det blir dammigt. Du får försöka se "målet". :)

Fin lite kollage du har knåpat i hop. :)

/Malin Inspiration & design