onsdag 18 juni 2008

Dopet närmar sig


Snart är det dags för Sigrids dop men först är det midsommarhelg och imorn bär det av till Gislaved. Jag kommer att spendera lite mer än en vecka där eftersom jag inte tycker det är lönt att åka hem mellan denna helgen och dopet som är den 28:e. Därför blir det säkert inte så många inlägg här, vi får se helt enkelt. Imorn åker jag också till Gällstad med Emil och Kim. Sen blir det en lugn midsommar, på lördag ska vi träffa prästen som verkar vara jättebra och efter det blir det dop-fix, med bakning och bordsdukning för hela slanten. Ska väl hinna klämma in en träff med vänner också.

Igår var jag på jakt efter en klänning till Sigrid som hon kan ha efter dopet. Hittade en vit på Lindex. Nu skulle jag gärna vilja ha ett par söta skor till det också men det verkar vara svårt att hitta i hennes mini-storlek. Självklart ska hon få ha ett sött litet hårspänne i håret också.

Från igår: Pappa Emil är nyss hemkommen från jobbet och läser PCgamer, Sigrid tittar intresserat :)

6 kommentarer:

dahlarna sa...

Jag vill också till Gällstad & Lager 157 (antar att det är därför du ska dit...????)
Hoppas att veckan blir bra & att midsommarhelgen blir härlig. Lycka til med dopet!
KRAMISAR

.Mari sa...

Hoppas ni får en bra dag i Gällstad. Mysig bild på far och dotter. Måste säga det än en gång dottern är ju så gullig.
Har inte fått mina varor ännu fick kollinr igår men det går inte söka på det så jag vet i 17 vad felet är. Kolla in lampan du bloggade om och tala sedan om om den var snygg.

Trevlig midsommar!

Mari sa...

Tyvärr går det inte ringa Bolagrets Webbshop lustigt nog utan bara mailkontakt. Fick ett kollinr men det finns inte. Skiter snart i det.......får åka dit och gnälla lite ist eller bombadera dem med mail.

Josefin (faster) sa...

Roligt att ni kommer till Gislaved, då kanske vi hinner ses trots allt. Vilken söt bild på Emil och Sigrid, hon kollar intressant på tidningen, kanske blir hon en datanörd som sin far! Hoppas ni hittar något i Gällstad
Kram

Ellas Inspiration sa...

Lycka till på dopet och med shoppingen!

Ha en riktigt skön Midsommar!

Kram Karin

Rosa Hemmet sa...

Sååå söt liten Sigrid, kul med dop! :) Tyvärr har jag redan gjort utmaningen , annars hade jag gärna antagit den. Tänkte passa på att önska en trevlig midsommar!