måndag 9 juni 2008

Sovrummet är så gott som klart

Nu är äntligen tapetseringen färdig. Jag är helnöjd med den gråa fondväggen och de andra vita väggarna gjorde verkligen susen för rummet, som tidigare kändes så mörkt. Har satt upp gardinerna igen och dammat av sänggaveln. Malm-sänggalveln är verkligen toppen. Man kan variera vad som ska stå ovanpå i en oändlighet och idag fick det bli lite mini-Calandivior i IKEAs stora lattemuggar, som fungerar utmärkt som små krukor!



Soffan har även den kommit. Den passar perfekt och jag är helnöjd med den också. De gamla sofforna blev hämtade av Erikshjälpen, för jag orkade verkligen inte med att ha dem ståendes här också. Tyvärr hann den nya soffan komma innan de gamla blev hämtade, så det blev rätt trångt där ett tag, när tapetserare med tapetbord skulle trängas med leverantörerna från EuropaMöbler. (Bild på soffan kommer när vi plockat i ordning lite mer)

Imorn är det nya tapeter i köket som gäller. Det blir samma vita tapeter som vi har i sovrummet. Så ikväll återstår lite nerplockning av saker där inne. Ska bli skönt när det är klart.

Inga kommentarer: