måndag 12 oktober 2009

Nytt på varuhuset


Det börjar väl bli dags att ta en sväng på Ikea snart igen. Speciellt nu när flytten närmar sig och man har en del att dona med. Vi vill gärna komma nåorlunda i ordning innan julen så därför är flyttandet igång lite smått redan. Egentligen går vårat kontrakt här i Tenhult ut 1:a december, men för oss känns det nödvändigt att komma på plats i tid och få lugn och mys under årets sista månad. Jag längtar dessutom hem dit nu, när jag har gamla saknade vänner där nere som kan spendera lite tid med mig i föräldraledigheten.
Några av Ikeas nyheter ska såklart spanas in snarast. Jag tycker att tavlan med alfabetet känns helt rätt nu, pedagogisk om inte annat :) Tillsammans med tavlan skulle säkert även bokstödet komma på sin plats. Inför höstens mys skulle och dessa makalöst fina blockljusstakar passa fint på bordet. Tillsammans med Amaryllisen som säkert slinker med i shoppingkassen. Färgglada draperiet är såklart en sak som jag ska spana in, men faktiskt inte för barnens rum. Jag har nån tanke om att ett par sådana kanske skulle kunna hamna framför nån annan dörr. Vi får se, vi får se. Än så länge är trippen till Ikea inte ett faktum, man ska ju göra massa annat också innan det blir dags för alla nya småattiraljer till hemmet.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Åh vilken fin blogg du har! Så roligt att läsa lite nya bloggar. Kul med allt pyssel och vilka fina barn du har!

sanna sa...

Är du intresserad av att gå på nordiska gårdsbands festivalen i Jönköping nu i helgen? Jag lottar ut 4 biljetter på min blogg :P kolla gärna om du är intresserad annars kan du ju bara ignorera detta :P

Dahlarna sa...

Åh så många fina saker du visar! Hoppas att jag kan komma till ett IKEA på höstlovet! Bara 1½ arbetsvecka kvar nu :-)! hoppas att du får en fortsatt bra dag! KRAMAR!

Dessi sa...

Så snygga saker! Läste inne på Malins sida om att du hade kommenterat handdukarna... Och även att du gillade Ullareds handdukar?! Ska dit på söndag, och vi behöver verkligen nya handdukar!! Är dom så bra i kvalitén?! Härlig blogg du har :)