måndag 5 oktober 2009

Hej alla pigga och glada!Nu är det äntligen måndag igen! Wihoooo!! Solen skiner, himlen är blå! Och nu ljuger jag...
Men man måste hålla humöret uppe dagar som denna. Jag är själv inte sådär jättemotiverad att sätta mig och ta hand om felaktiga fakturor och adressändringar. Jag måste nog åka in till stan till och med är jag rädd. Men men, då får jag kanske chansen att köpa en till sån här härlig te-sil som jag köpte i fredags. Den är mjuk silikon och man öppnar den lilla jordgubben och lägger i lös-te med en sked. Jag ångrar att jag bara köpte en. Jag tror att jag tänkte såhär ungefär "Jag köper en och testar om den funkar och det gör den förmodligen men skitsamma men jag köper ändå bara en"
Så när jag satt i bilen på väg hem så sa jag detta till Emil och han verkade också tycka att det var puckat att bara köpa en. För vem ska ha äran att ha den roliga te-silen när man ska dricka te sen? Bättre att alla får var sin.
Ja, så nu får jag väl ta en extra runda på Åhléns idag. För det var där jag köpte den. 49kr kostar den så man blev ju inte ruinerad precis.

6 kommentarer:

Carolina sa...

Hahaaa, så söt den var. Borde jag köpa till en släkting i julklapp, tedrickaren nummer ett :)

Malin sa...

Hihi så söt den är!! Själv dricker man inte så mycket te, men skall bättra mig, då det är ganska gott. Kram kram

Carolina sa...

Svar: TACK så mycket :) Alltid kul att designa smycken. Tänkte lägga upp minalite bättre när jag fixat en ny bloggdesign sen.

Hittade du en likadan te-sak igår?

jessica sa...

vilken söt

Dahlarna sa...

Jag har också spanat in denna tesil! Superfin & man blir verkligen glad av den! Har dock inte blivit något inköp än... Blir det inte en massa "bös" som kommer ut från den i tekoppen?
Ha en bra dag! KRAMAR!

FURNISH.etc inredningsblogg.se sa...

Jättesöt tesil! Piggar upp i vardagen. Tack för dina fina kommentarer inne hos mig. Önskar dig en in helg nu! Kram Emmy