tisdag 27 oktober 2009

Kolla vad jag har liggande i skåpet

...sedan i somras. Underbara älskade tyger från Marimekko. Som inte hamnat någonstans än, mest på grund av att vi faktiskt ska flytta och det är väl rätt otympligt att snickra ihop två stora ramar och sen kånka med dem till en helt annan kommun.



Och för att ni ska få en uppfattning om var jag står när jag fotar dessa gigantiska blivande tavlor.


Idag är en dag som jag annars faktiskt funderar på att lägga ner bloggandet. Men jag fortsätter ändå. I en förhoppning om att jag faktiskt har nåt intressant att säga. Det är väl inget kul att läsa här nu egentligen när jag inte delar med mig så mycket av vårat liv. Men vårat liv är ju en enda röra nu innan vi ens kommit igång med nya boendet. Tanken är väl att jag så smått ska uppdatera med bilder från huset. Men det kommer att ta tid innan allt kommer i ordning och jag som är en känslig liten själ är väl lite blyg att visa halvfärdiga projekt(om man bortser från dessa blivande tavlor då). Jag ska väl inte hänga upp mig på det här med bloggen egentligen. Ni är ju trots allt så många som faktiskt tittar in här. Men jag saknar faktiskt ett litet Hej i kommentarsfältet ibland. Det är svårt att få en uppfattning om vilka ni som läser är och jag har stött på nån knäppis som faktiskt med ord inte bör nämnas i bloggen, men det var en obehaglig grej som fick mig att fundera både en och två gånger. Den som tvunget vill veta vad det handlade om kan ju maila mig. Jag tänker inte ge träffar på google till sånt folk.

Liten uppdatering: Jag har faktiskt lite funderingar på att flytta bloggfan till en annan plattform snart. Hänger ni med dit? eller ska man stanna kvar här om man inte lägger ner hela faderullanlej?

8 kommentarer:

Mari sa...

Ett litet HEJ från mej!!
Vem vet kanske jag oxå kan köpa det där tyget nu när jag får större väggar:-)
Väntar på fotografen som ska fota inför visning och försäljning.

Kram!!

mirkajohanna sa...

Hejhej Mari, du är så duktig på att heja:)

Therése sa...

Hej!
Jag råkade hamna på din blogg för ett tagsen, tycker det är kul å kika in och se vad du har att skriva. Jag är din gamla klasskompis från gyllenforsskolans storasyster =)

Sofie sa...

Hej! Jag följer med... Men blogga bara om lusten finns, ska inte kännas tvunget! Är också nyfiken på det nya boendet... Ha en fortsatt bra dag! Kram

Cecilia sa...

Hej hej ;) Läser varje dag! Gillar din blandning av familjeliv, smycken och annat smått och gott. Gillar dina inredningstips och vill gärna fortsätta att läsa!!! Kämpa på! Kramar

selina sa...

Klart du inte ska lägga ner bloggandet!
& låt ingen sätta sig på dig!
Finns idioter överallt!
Ni kommer få det superfint i huset då det är du som inreder :-)

//Love

sara sa...

Hej hopp! jag heter Sara och gick i emils klass i gymnasiet, det kanske jag har skrivit innan, men men.. Du får inte lägga ner bloggen! Följer den flitigt, tycker det är så skoj o se vad du har för pyssel, hur fina era flickor är och alla smarriga recept! Kram från mig och lille Sigge =)

mirkajohanna sa...

Jag ska inte lägga ner:) men jag kommer förmodligen flytta den så ni får hänga med då!