torsdag 29 oktober 2009

Den korta och lugna stunden

Som ni ser så är det fullt möjligt att pilla ur plastplupparna ur bultbrädorna. Så nu är den undanplockad från Sigrid så att inte hon råkar ge Viola massa smådelar som hamnar i munnen.

...infaller NU. Alltså jag har lyckats få båda barnen att somna samtidigt tack och lov. Det är SKÖNT! Ibland får Sigrid somna lite efter lunchen men idag får det bli såhär eftersom vi ska vara på bvc vid 14 idag. Det är bara Viola som har kontroll idag men jag får ju ta med båda barnen ner eftersom Emil är iväg och jobbar. Dagar som denna önskar man faktiskt att man hade haft Sigrid på dagis en liten stund så att man slapp böka med båda på vårdcentralen. Sigrid har förmågan att bli lite sur när hon inte får stanna kvar och leka med dockorna i väntrummet, så man ska ju vara så smidig som möjligt med dessa två.

Nu är det bara två dagar kvar innan flyttlasset går av ner till Anderstorp. Jag kommer nog att sakna Tenhult, jag gillar denna lilla byn trots att vi bara bott här en kort tid. Här är det lugnt och skönt och fina hus att titta på när man promenerar. Igår var jag ute efter att mörkret lagt sig och det är verkligen skönt att gå ut en höstkväll sådär och titta på alla lampor som är tända i husen på andra sidan järnvägen. Livet i Anderstorp blir nog lite annorlunda. Man är inte sådär anonym och ensam längre. Det har ju både sina för och nackdelar tycker jag. Men det är väl en sorts trygghet där som får mig att vilja tillbaka. Man har allt under behändigt avstånd. Och alla gamla vänner som man får träffa lite oftare, det är guld värt:)

2 kommentarer:

faster Josefin sa...

Kommer att gå bra i Anderstorp!
NU KAN JAG VA BARNVAKT !! :D:D
hihi:)

mirkajohanna sa...

och gräsklippare