söndag 4 oktober 2009

Helgen

Kika in i smyckesbloggen för att se helgens gästdesigner. Dock inte detta armband för den är skapad av mig själv.


Som vanligt rann tiden iväg i rasande fart den här helgen. Jag har inte varit flitig med bloggandet eftersom jag varit ute på andra bestyr.
I fredags for vi en runda till Värnamo och en sväng till huset i Anderstorp för att lämna lite lådor. Vi hann faktiskt med att träffa lite nära och kära i Gislaved också. Jag har shoppat lite också så det får ni se sen vad det blev.
På kvällen pysslade jag med lite nya smycken och pappa han ville så gärna skapa han med, så nu finns ett av hans tjusiga alster i smyckesbloggen, haha:)
I går var jag ute på loppislördag med mamma. Tomhänta kom vi tillbaka den här gången.
Idag har vi packat utterligare grejer ner till Anderstorp. Dessa lådor är på väg ner med mina föräldrar just nu, och själva sitter vi hemma och rullar tummarna till reprisen av idol.

5 kommentarer:

mamma till 2busfrön o lilla freja sa...

nämen mirka har du fått far din till o bli pysslig,, fasen va chockad ja blev,, de trodde ja inte om honom, du får hälsa att dom blev ju fina,
hoppas att allt e bra me hela familjen..
kram

karola sa...

låter som en toppen helg, armbandet var jättefint!

Dahlarna sa...

Vilket fint armband du visar! Det låter som att din helg har varit riktig mysig! Jag har också haft en bra helg, men otroligt intensiv. Hoppas att du får en riktigt bra vecka! KRAMAR!

veronika sa...

Fint!

nikolina sa...

tack så mycket ;D det värmer!