måndag 26 maj 2008

Visst ja...

... det var ju morsdag igår! Hela dagen gick jag runt och slöade här hemma. Ställde mig och gjorde en sallad i god tid innan Emil kom från jobbet. Ville ju gärna ha maten färdig när han kom.
Men sen ringde han när han precis hade slutat och sa : Idag behöver du inte laga mat, det fixar jag!!

Jaha, salladen då? Och kycklingen som jag tinat? Ja, det blev ju till att släppa allt man hade i händerna och låta det vila tills Emil kom hem. När han stod här utanför dörren ringde han och sa att jag skulle gå och gömma mig med Sigrid inne i sovrummet. Sagt och gjort, och när jag väl kom ut ifrån sovrummet igen hade min underbaraste Emil fixat mys. Tänt ljus, köpt tidning, en ny matta till köket, gott godis och en drake(gosedjur). Gissa om jag blev glad!
Så fixade han middag av kycklingen som låg tinad och maten blev suverän. Efter maten njöt vi en stund på balkongen med alko-fri cider i mina finaste vinglas.

Idag har vi bara fortsatt lata oss. Sigrid har blivit en riktigt pratglad liten tjej. Idag har hon upptäckt att hon kan skrika i högre toner.

Japp, det är fantastiskt att vara mamma. Speciellt tillsammans med Emil. Utan honom hade jag ju faktiskt aldrig haft världens finaste barn... och inte heller en ny matta på köksgolvet!

1 kommentar:

svärmor sa...

Ja du Mirka, vilken kanondag Emil fixade, men så har han ju också världens trevligaste sambo. Kul att läsa att ni har det bra tillsammans alla tre. Ps kul med en ny matta....det blir man faktiskt glad av.