fredag 16 maj 2008

Ja, det blev visst en liten bloggpaus

...men nu är jag tillbaka (för någons lättnad och för någon annans fasa)!

Det är ytterligare en en strålande och vacker dag som inte är värd att missa. Ändå sitter jag inne och har inte hunnit göra nånting.

Under tisdagen och onsdagen njöt jag av mina vänners sällskap. Det var faktiskt väldigt skönt att ta en liten "paus" och bara vara. Kanske lite annorlunda känsla att inte hela tiden ha ett barn med sig. När jag traskade iväg till bussen i tisdags insåg jag halvvägs att jag kunde genat över gräset istället för att gå ut på vägen. Inte hade jag nån vagn med mig.
På bussen när jag skulle stiga av tryckte jag på "handikapp-knappen". Både onödigt och pinsamt för inte hade jag nån vagn med mig då heller.

Väl hemma lagade vi en god middag med färskpotatis och kvällen slutade sedan med vin, fnitter och sällskapsspel. Precis som man vill ha det.

Onsdagen rann iväg i rasande fart. Jag och Elin färgade håret på varandra medan Heli snällt väntade med några tidningar som sällskap. Efter färgandet bar det av till a6 och jag shoppade en liten solhatt till Sigrid.

Ja och igår var det öppna-förskolan under hela förmiddagen och efter det fick jag besök av söta Alex. Alltid trevligt att fika lite med henne.

Och nu är det redan fredag. Sigrid har under veckan lärt sig att rulla över från rygg till mage också. Det innebär alltså att man inte ska släppa tösabiten med blicken om hon ligger på golvet heller. Risken finns ju att hon slår näsan i parketten. Hon har även börjat greppa med händerna. Hon lyckades i tisdags byta skallaran från den ena handen till den andra.

Senare idag kommer mina föräldrar hit. Pappa ska titta på hockey och vi andra får väl titta på pappa när han tittar på hockey. Trevligt!

1 kommentar:

Svärmor sa...

Du verkar ha haft riktigt trevligt, det är du värd. Att få vara annat än mamma behöver man ibland. Sigrid gör stora framsteg. Jag måste verkligen se till att få träffa henne snart.
Trevlig helg!!!