söndag 25 maj 2008

3 månader och morsdag

I fredags åkte jag ner till Gislaved tillsammans med mina föräldrar. Fik ett litet ryck och insåg att jag annars skulle få sitta ensam hemma medan Emil jobbade. På kvällen blev det grillat och sällskap av Heli och Anna. Igår på förmiddagen promenerade jag och mamma till Secondhand-butiken och mötte upp Heli och Anna där. Jag hittade mig en kanna i plast som var riktigt fin. Bild kommer. Sedan gick vi vidare upp till centrum. Var inne på presentverkstan som hade flyttat till nya lokaler. Det är verkligen en helt underbar butik i Gislaveds centrum, helt klart värt en omväg för ett besök. De hade fått in en hel del fina grejer nu och de har ju även ett ganska stort cult-sortiment. Jag fingrade på ett par nya manchetter till change-ljusstaken men insåg ganska snabbt att det inte var lönt att ställa sig i den långa kön. Rundan på stan slutade med att jag inhandlade en mascara och fikade på Coffea. Sigrid passade på att kräkas i mitt hår och skrika lite där inne.

Igår var det även 3 månaders-dag för min lilla plutta så bilder ska det naturligtvis bli:
Spana in frillan på bilden här ovan!


Kvällen spenderades sedan hemma i Huskvarna, tittandes på ESC, vilket blev en stor besvikelse. Rysslands(vinnarens) bidrag var uruselt enligt mig och det var rätt förvånande att Charlotte fick så få poäng. Den där tävligen blir inte bättre för åren som går. Mycket handlar bara om att rösta på sina grannländer. Även vi här i norden gör ju det. Inget verkar längre handla om att bästa låten ska vinna.

Idag är det iallafall morsdag. Emil har stuckit till jobbet med lämnade ändå en söt liten lapp på bordet innan han gick. En liten uppmaning om att jag inte skulle glömma bort att äta. Känner att jag just nu tar mig rätten att vara riktigt lat, så mat har jag inte lagat. Sigrid ligger fortfarande i pyjamas och det får hon nog fortsätta med idag. Känns som att det är ok att fuska lite en dag som denna. Men en tidning ska jag i alla fall gå och unna mig. Ska planera ihop vilken mat jag ska laga när Emil kommer hem. Kanske har de fått in färskpotatis här i våran närbutik...

1 kommentar:

Sofia Karlsson sa...

Åh, hon är så himla söt lilla Sigrid! :) Och hon är redan TRE månader?! Tiden går verkligen snabbt. Förlåt att jag inte hört av mig som jag sa att jag skulle. Det har varit riktigt mycket med skolan och sista veckan har börjat nu. Nästa vecka börja jobbet och mera fritid. :) Sedan ska jag ner en sväng till Småland och Göteborg i Juni...om jag får, så kommer jag gärna och hälsar på er! :)
Kram