onsdag 28 maj 2008

Surfar mig bort...

Bild: unikblommor.se


Nu har jag verkligen hamnat på villovägar i cyberspace. Har spanat efter grejer till doptårtan och har helt plötsligt hamnat på bröllopssidor...och jag surfar bara vidare. Drömmer mig bort en smula. Lugna(80-tals) favoriter ljuder på radion. Ja, det är lika patetiskt som det låter.

Detta är vad jag har sysslat med i väntan på att en vitvaru-snubbe ska komma och kolla på våran ugn. Det blev ju totalkatastrof här igår när vi satte på den. Blev farlig rök i hela lägenheten vilket resulterade i att jag gömde mig med Sigrid inne på hennes rum för att sedan rusa ut med vagnen. Fick bli mat ute istället. Som i sin tur slutade med att jag hamnade på Eko shoppandes massa "nödvändiga" grejer. Typ nya gardiner och doftljus.

Fast nu är ju klockan mer än fyra. Den där vitvaru-snubben har nog gått av sitt pass för idag. Kommer nog knappast hit nu. Blir alltså inte nån mat i ugnen idag heller.

1 kommentar:

Malin sa...

Svar: Tack så mycket för dina råd och tips ang. min framtid. Det värmer att jag fått så många bra tips och råd från er läsare. Tack! Kram