tisdag 29 januari 2008

Nöjd

Emil är nöjd, jag är nöjd, alla är nöjda.

Emil är nog mest nöjd för att han slog mig på alfapet för en stund sedan. Jag är nöjd för att det blev städat idag. Båda är nöjda med kakorna vi bakade, så nöjda att de lär vara uppätna snart. Och jag som bakar nån gång i veckan och tänker att : dessa ska sparas till efter förlossningen när alla kommer och invaderar för att se bebisen. Skitbra att ha fika att bjuda på!
... men jag tror nog att det får köpas färdiga kakor sen när det blir aktuellt. För varken jag eller mannen i huset kan hålla fingrarna borta.

Ska lägga mig framför tv nu snart. Måste nog se Gossip Girl som börjar kl. 20.00. Se om det är nåt o ha.

Sen undrar jag lite över namnen vi tänkt till bebis... Någon som har förslag? Vad tycker ni om:

Flicka: Viola, Iris, Freja eller Signe?

Pojke: Ville, Valter, Alvar?

2 kommentarer:

Sara (sarisen.blogg.se) sa...

Åhh, så himla svårt med namn. Man vill ju liksom ge barnet ett namn som även ska funka när h*n är VD för ett stort börsnoterat företag i framtiden ;) Eller kanske framstående litteraturprofessor..

Mina favoriter bland era förslag är i alla fall Signe och Ville. Särskilt Signe tycker jag är jättefint! Har själv hur svårt som helst att hitta på killnamn som känns bra...alla är antingen fula eller upptagna. Inte lätt inte :)

Mirka sa...

nej det är ju inte enkelt. Det går ju heller inte att bestämma något i förväg.. Kanske är det något helt annat när han/hon väl tittar ut. Ville har varit min favorit länge. Tack för ditt svar!