torsdag 28 maj 2009

Sova på bordet
Våran Viola får lov att sova på bordet hon. När Viola inte sover i sovgungan, ligger hon istället i babysittern som numer får placeras på bordet i köket. Under uppsikt såklart. Detta för att storasyster helt enkelt inte tycker att folk ska sova när hon själv är vaken.

Idag regnar det ute så vi myser inne. Alex kom över på kaffe och med sig hade hon hemmagjord rabarbersaft♥. Den var gjord under riktigt hårt slit eftersom hon skar av sig lillfingertoppen under proceduren och fick ta en vända på akuten mitt i allt. Sen blev det spagetti med köttfärssås och lagom till det dök Linda upp. Senare idag ska jag fortsätta med ett nytt armband som är väldigt tidskrävande. Fint blir det i alla fall, så tiden den tar är det värt. Visar upp i bloggen när den är klar.

2 kommentarer:

Mari sa...

Det finaste man äger och har sätter man på bordet helt klart.

Har jobbat en kortis idag och så har vi varit på secondhandrunda och där hittade jag nåt så underbart, ja det ska bli underbart läckert med tiden.

Så du har fått en väninna i Tenhult? Alex säger mej nåt, undrar om det var hon som bodde över mej...fått en bebis nyligen kanske? Fast det finns väl många Alex antar jag.
Rabarersaft finns det nåt bättre? Så ljuvligt.

Nu ska jag snart iväg och vaxa benen igen, så jäkla skönt faktiskt sen kommer vännen hit senare....trevligt♥.

Kram och ha en underbar kväll!!

Elin sa...

Längtar tills vi ses på fredag :D