söndag 24 maj 2009

Finsk älg bland grytorna


Godmorgon alla solstrålar!

Just nu sover hela familjen utom jag. Jag har ganska nyligen stigit upp efter en besvärlig natt igen. Viola har sovit ganska bra men när hon har det bra passar jag naturligtvis på att drömma lite mardrömmar som jag vaknar av ett x antal gånger. Att somna om är ju inte heller det lättaste.

Igår hittade jag den finska älgen i grytskåpet. Kanske har någon i huset önskat den till middag? Eller så tycker en viss Sigrid bara att den bör ligga där inne bland allt annat som hon kan få för sig att trycka in i skåpet. Grytskåpet är ett skåp som jag tillåter Sigrid att titta i. Det har varit rätt effektivt för då låter hon vanligtvis bli de övriga skåpen. I detta skåpet finns inget som hon kan göra sig illa på och för min del är det inte så farligt om hon drar ut grytor och lock på golvet. Det är ju ganska lätt att plocka in i skåpet igen. Ett knep som är värt ett försök om man har småbarn som vill rota överallt. Hittills har vi sluppit ha en bandyklubba nerstucken i handtagen på kökslådorna och det är jag glad för i alla fall!

4 kommentarer:

Livet i byn sa...

Vilet märkligt ställe att parkera älgar på ;0)

~Livet i byn

Mari sa...

En älgstek hade suttit fin men den där kan jag vara utan....ja ibland hittar man saker på de mest lustiga ställen, undrens tid är inte förbi.

Tur att det inte bara är jag som sover dåligt, vaknade redan lite efter 2 i natt och kunde inte somna om ordentligt så nu är jag rejält sömnig.

Ha det så gott!!

emmsan sa...

Hihi det var ju ett bra ställe att lägga älgen på:) Konstigt att alla barn gillar grytskåp, det är det första skåp alla våra kompisars barn går till när de kommer hit och det är ju bra:) Ha det bra, kramar emmsan

Ingrid sa...

Vilken fin blogg:-)