fredag 22 maj 2009

Lite polly i regnet


Idag är jag riktigt lat medans Emil är på jobbet. Lekt med barnen, promenerat till affären, köpt polly, ätit polly, gungat med Sigrid i trädgården, haft Viola på mage så gott det går för hon vänder sig nästan direkt, bakat kolasnittar, ätit lite polly, lyssat på abbalåten "lay all your love on me" framförd av Sylver i lite mer dansvänlig version, ätit polly, gjort en sallad...och nämnde jag ätit polly?

Emil slutar på jobbet nu. Jag har lagt Sigrid och nu är det väl på tiden att slå på tv:n. Ni ska ju inte tro att jag är en såndär mammaledig mamma som går och har tv:n på dygnet runt och kollar på "Våra bästa år" på förmiddagarna. Inte min grej riktigt. Fast igår började jag kolla på Californication med Emil. Helt ok serie faktiskt, jag som är svårflörtad när det gäller tvprogram annars. Men han killen är ju helt sjuk i den där serien, sånt gillar Emil att se, så det smittar väl av sig lite på mig med..

Snart är väl Pollyn slut. Tänkte att jag skulle spara två stycken till Emil så att han inte blir sur när han kommer hem och ser en tom påse i soporna. Kan ju alltid lägga de två i den mindre marimekkoskålen. Det fyller ju ute mer och lurar ögat lite...

4 kommentarer:

Mari sa...

Låter bra med en later dag....och en massa Polly. Själv hade jag min lata dag i torsdag eller vad man kan kalla den. Nu är jag rätt pigg igen och ska jobba idag. Man behöver dagar när man inte har en massa MÅSTEN.

Du var snäll du som sparade två Polly till Emil, hade väl räckt med en:-).

Var borta på stan en snabbis igår hos mitt postombud och hämtade ut paket, det var allt som gjordes, nja fixade pallen oxå och sen smäckte i mej en massa godis och fick Ågren.

Ha en härlig fortsatt helg nu, bara trist att vädret är lite lurigt.

Kramar från mej!!!

Inspirera Mera sa...

Åh polly som är så gott! En av mina absoluta favoriter till och med :)
Kram Sandra

Selina sa...

Fan nu blev jag sugen på Polly ju...

//Love

Selina sa...

Fan blev sugen på Polly nu ju :-(

//Love Selina