tisdag 26 maj 2009

Emil har stuckit..

(och för att fotografera "den där" orkade jag inte plocka i ordning babellfatet som Sigrid lekt med ikväll)
..till Gislaved och lämnat mig ensam med en splitterny 46" tv, ett paket från Lagerhaus, ett avlångt från ikea och två trötta barn. Han kommer tillbaka imorn på förmiddagen och då har jag nog fortfarande inte provat att byta kanal på den där saken. Han fick väl nog av den lilla "campingplattskrämen" vi hade tidigare och köpte den där när jag var på ikea med barnen och Emelie. Så går det när kvinnor inte följer med till butiker som bara innehåller tekniska prylar.
Vad Lagerhauspaketet innehåller vet jag icke och det får tydligen inte öppnas utan att han är med heller. Så jag kan ju sysselsätta mig med att klämma och känna på den ikväll helt enkelt.
Ikea-paketet innehåller ett badrumsskåp. Utvalt av honom själv igår och hämtat idag.
Vad jag själv har shoppat idag då? Köttbullemacka, kaffe, glass och det här. Enbart. Mest för burkarnas skull men tvålpumpen kommer väl hamna till sin rätt nånstans den med. Kanske i tvättstugan. Jag shoppar sämst i den här familjen. Helt klart.

1 kommentar:

Mari sa...

Wow, det var ingen dålig tv det, tycker min 40 tummar är stor.

Nu får du rycka upp dej och börja shoppa lite, tycker du legat av dej va? *ler*.

Badrumsskåp är inte fel, hade ett sånt innan dottern flyttade, då behövdes det men sen blev det lite mindre saker när hon flyttade.

Antar att du sitter och klämmer på paketet ist. tv-dosan just nu, hade gjort likadant.

Ha en bra fortsatt kväll och kram!