torsdag 14 maj 2009

Soliga torsdag


Idag har dagen spenderats i stans köpcentrum. Hela familjen har varit ute och det har varit trevligt även om vi alla var väldigt trötta i slutet. Åt lunch på ikea och planerade lite för hur arbetsplatsen för dator och symaskin ska se ut. Det kommer troligtvis bli så att vi köper en bänkskiva i vitt att ha som bordsskiva, eftersom vi vill ha den så lång som möjligt. Under bänkskivan blir det eventuellt tre vita hurtsar. Två i ytterkanterna och en i mitten.

Just för tillfället håller jag på att färga håret och då passar det ju utmärkt att passa på att blogga och lägga upp en bild på en av dagens fynd från butikerna. Det blev en söt liten väska, lite b.u.s. och peeling. Man vill ju inte va nån blekfis nu när det närmar sig uteserveringstider. Inte för att jag sitter på uteserveringar så ofta, mest på altanen. Om ens det. Därför man inte blir brun på naturlig väg också.

Så när det är dags att skölja ur färgen(typ nuuuu!!) tar jag och rakar benen, peelar mig och slänger på lite färg på kroppen också. Lika bra att ta en helrenovering när man ändå håller på. Ammat har jag såklart gjort innan så Viola hon kan va nöjd nån timma till.
Resterande kväll innehåller sen middag och eurovision.

2 kommentarer:

Mari sa...

Det gör ni rätt i som funderar på att köpen en lång bänkskiva. Jag har det och då kan man sitta vid datorn och sy samtidigt för vi kvinnor kan ju gör två saker samtidigt, det gjorde jag i går.

Gott att du fick pyssla om dej själv lite, det behöver man verkligen ibland. Man gör det allt för sällan.

Söt väska du köpt, en riktig sommarväska.

I dag är jag ledig sen är jag inte ledig förrän nästa fredag, pust.
Men jag kommer ut framöver givetvis även om det kan dröja.
Beror på vad jag får för bokningar, kanske får en kort tur någon dag.

Såg att det var fotboll i morgon i Tenhult men jag börjar jobba vid 17,00-09,15 och ev ska jag ta ett pass på morgonen oxå.

Nu ska jag ut till tvättis sen ska jag fixa det sista på gardinen.

Kram och ha en härlig dag!!

Selina sa...

Gumman du är inte ensam om att ha trott att Tracy är en man, halva världen har trott det typ (inte jag däremot) ;-P
Men det kan vara för att jag i unga dar fick lära mig att det va en tjej (aulan på lundåker) ;-)
Ses imorgon :-)

//Love Selina