måndag 4 maj 2009

Önskas


Dessa två böcker har jag bläddrat i när jag strosat runt inne på Åhléns i min ensamhet. Jag är helt bestämd på att de är nästa tillskott till kokbokssamlingen här hemma. Jag vill ha kokböcker som kommer till användning och inte bara sådana som står och ser snygga ut. Och dessa, som är skrivna av systrarna Eisenman är helt klart sådana som skulle bläddras i flera gånger om. Nästan så de skulle kunna konkurrera lite med Leilas, A piece of Cake.
Böckerna heter i vilket fall, Systrarnas Söta och Sommarens Söta. Det finns ju en Vinterns söta också men passar kanske inte till den aktuella årstiden.
Strax är det i alla fall dags för pannkakor här hos oss. Emil rotade lite i skafferiet och såg undrande ut. "Pannkakor?" sa jag och fick ganska snabbt medhåll. Receptet på dem finns än så länge på en post-it innanför en av köksskåpen. Det är så jag samlar mina egna recepttankar som också borde formuleras ihop i en samling nånstans. Kanske i en alldeles egen kokbok...*drömmer*..

5 kommentarer:

emmsan sa...

Ser ut som om det kan finnas mycket mumsigt där i, tycker jag du ska köpa en så kan jag komma på fika sen;)Tror absolut att du kan ge ut en liten kokbok sen, vore väl kul!?
Ha det bra, kram emmsan

Mari sa...

Jag kör 7 sorters kakor och den är inte sönderbläddrad precis...

Vill Cupecakes när jag kommer och hälsar på....har aldrig smakat det. Inte lite krav jag har va?

Kram gumman och ha det så gott!

Livet i byn sa...

Träskorna är normala i storleken. Dom är sköna, mycket skönare än man kan tro med sviktande sula och lite uppbyggda. Jag älskar dom!

~Livet i byn

Selina sa...

Jo gumman hon konfimeras på lördagen den 16:de i Båraryd:-)
Va kul att du oxå ska dit!! :)
Då ses vi äntligen!!

//Love

HEMLÄNGTAN sa...

Har lånat Systrarnas söta på biblioteket flera gånger och gillar den verkligen. Men jag visste inte att det fanns sommarens söta. Den är säkert lika underbar som de andra.