tisdag 16 juni 2009

Pottan
Sigrid har en ny fin potta som står och väntar inne i badrummet. Man undrar ju lite smått om när det kan bli dags att börja träna. Under sommaren säger de flesta att det är bra har jag hört, för då kan man springa utan blöja utan att det blir katastrof om man inte hinner fram till pottan i tid.
nästa sommar tänkte ju jag... men Sigrid är oväntat intresserad av pottan redan nu. Är det dags att börja redan nu då säg? För det är väl bra att uppmuntra när hon tycker att den är intressant? Och hur i hela världen ska man lyckas få henne att förstå att det är kiss och bajs som ska hamna där i? Nån som har bra tips om potträning?

5 kommentarer:

Skönt Hemma sa...

Är hon intresserad så är det ju bara att köra på :)
Vilka söta bilder!

Mari sa...

Tycker du ska testa om hon nu är så intresserad. Sommaren måste ju vara perfekt, bara att ta med pottan ut i trädgården. Mina blev torra rätt tidigt, hade faktiskt pottan i köket första tiden hur dumt det än låter. Det var smidigt eftersom jag själv var där nästan jämt. Tror det är lättare än att ha den i badrummet för många ggr vill kanske inte barnet vara själv när det ska kissa, äsch vad vet jag hos mej funkade det iaf. Lärs sej kissa på pottan var lättare än att få den andra dela att funka.....
Bara att testa vad som är bäst för ER.

Du får väl visa henne genom att klämma ner dej på pottan hur det ska vara ;-) Eller sätta Emil på den kanske?
Sigrid har verkligen blivit stora damen, tänk vad tiden går.

Nu får jag snart ta tag i att komma ut till dej har haft lite körigt och får ibland ändra om mitt schema. Men ni ska ju inte flytta eller nåt sånt antar jag så med tiden ska det bli av.

Kramar till Er alla!!!

FURNISH.etc sa...

Vilken söt liten potta! Och söt liten flicka också. :)

Jenniien sa...

Om hon är intresserad redan nu så låt henne sitta! Vi har erbjudit sittsen(har sån amn sätetr på toastolen istället för potta) länge men vår son har inte varit så intresserad, men nu för 3 veckor sen släppte det helt och han har inte haft blöja sen dess, varken på dagen eller natten.

Han har bajsat i toan nån månad redan men nu blev det äckligt att kissa i blöjan med tyckte han^^

Men som sagt så han har inte varit redo innan men vi har erbjudit honom sittsen och låtit honom provsitta och sådär och helt plötsligt så blev han redo och visste då vart han skulle gå=) Han blir 3 nu i somamr så vissa tycker väl han är lite sen, men som sagt måste barnet vara redo och man ska aldrig göra det till ett tvång! Men jag tycker verkligen du ska låta henne prova när hon vill och erbjud den när du ser hon behöver bajsa och efter hon ätit kanske?

Selina sa...

Va söt hon är!!
Ville önska er en Glad Midsommar <3

//Love Selina