tisdag 2 juni 2009

Bilder från helgen


I helgen hamnade vi lite oplanerat i Gislaved. Fredagen började med att familjen åkte till stadsparken för att titta på djur. Sigrid vandrade glatt omkring tills hon dök rätt ner i gruset med näsan före. Skrapsår från hårfästet till nästippen givetvis.
Sen åkte vi hem för vi kom på att vi skulle åka ner till Gislaved och lämna en väns bil men det blev lite sent eftersom Emil fick rycka in och jobba lite hastigt. Vi var väl framme i Gislaved vid 22-tiden ungefär. Lämnade av barnen hos mamma och åkte sen vidare för att dricka lite vin hos Emils kompis. En trevlig kväll som avslutades på hotellet i Gislaved.
På lördagen blev vi bjudna på hotellets grillbuffé av mamma. Underbart väder så det var perfekt. Åkte sedan vidare till sjön där pappa fiskar och där drack vi lite kaffe innan det blev dags att åka tillbaka till Gislaved igen. I söndags åkte vi hem igen och då var det morsdag. Då fick jag öppna det hemliga paketet som innehöll en kökshandduk, ett doftljus och en bok med smarriga kycklingrecept. Blev riktigt glad över dessa presenter. Senare under dagen strosade vi ner till sjön som ligger här neranför. Kände på vattnet som var alldeles för kallt enligt Sigrid. Stackars försökskanin hon är...
Igår gav vi oss ut i det underbaraste sommarvädret igen. Vi åkte in till stan för att Emil ville klippa sig, så jag passade på att gå inne i lite butiker så länge. Inga fynd men en solkräm till Sigrid fick det bli. Efter klippningen gick vi bort till piren för att äta glass, men sen tyckte vi att vi likagärna kunde äta riktig mat, så det blev en god middag på en av pirens restauranger.

Idag har vi suttit inne och spelat alfapet i det hemskaste åskvädret. Ambulans/brandbil/nånting åkte förbi här nånstans under tiden, så jag gissar väl på att det slog ner och började brinna nånstans i närheten.

Ikväll blir det god middag med egenfångad lax och färskpotatis. Jag blir nästan hungrig av att tänka på det :)

2 kommentarer:

Linda sa...

Tack för den goda fikan idag vännen :)
Kram

emmsan sa...

Låter som ni hunnit med mycket mysigt och trevligt förutom åskan då:) Fina grejjor du fått, det var gulligt! Ha det bra, kramar emmsan