fredag 5 juni 2009

Gulsot


Sitter vid pappas dator i Gislaved och fann en bild från när Viola var nyfödd. Jisses, vad gulsot hon hade då! Hon såg ju ut att komma från en solsemester på Ibizia snarare än magen min.

Elin har varit här för ett tag sedan på en kopp kaffe. Mycket trevligt att träffa henne igen. Dessutom kom hon med en BabyBjörn bärsele också. Tänk om man hade haft den idag när man rusade runt på Ge-kås, så jag föreslog till Emil att vi skulle åka dit en vända till och prova hur det är med selen på där inne. Förslaget blev nerröstat ganska snabbt. För honom räcker det nog med en tripp om året medan jag själv skulle kunna vandra runt där dagarna i ända..


Emil befinner sig på fisketur? Nåt sånt. Fick i alla fall ett mms med en gädda. Undrar smått när han kommer eftersom vi ska på kalas imorgon.

Annars har dagen börjat med dietistbesök, blodprov och sådana saker. Koll om jag fortfarande skulle ha diabetes och svaren ska komma nästa vecka. Uttömd på blod är jag med det var tur jag hade Linda med mig som sympatisör. Nu fick hon höra sanningens ord om att vi inte ska äta vetebullar klockan 8 på morgonen. Efter det firade vi med en kaloririk skagenbaguette på Claras. Alltså tvärt emot kostråden.

Ordnade lite saker med tv-anslutning hos min gamla chef också. Så nu är jag av med mödan tack o lov. Det var väl inte riktigt våran grej att ha bredbands-tv.

Nehe, slut på svammel. Kvällen fortsätter med lite musik och väntan på sambo(utan jobbiga fiskar att filéea helst... ush...)

(Bild på ullaredsfynd kommer sen när jag orkar)

1 kommentar:

Mari sa...

Grattis till den fina bilden, va kul att hon vann och ho fick tydligen ett bäddset om jag inte såg helt fel.

Så du är hemmavid nu? Det är väl skönt för då får du ju lite avlastning med barnen.

En Ullareds-tripp är jag riktigt sugen på, får se när skattepengarna kommer om det blir en liten resa.

Hoppas att blodprovet är Ok, ja det är klart det är.

Ha en bra dag! Kram!