lördag 13 juni 2009

Jag är en svikare


Jag vet. Jag bekänner mig vara mer upptagen med att pilla navelludd än att uppdatera bloggen. Jag har verkligen tappat lusten samtidigt som jag tappade kameran.
Det var "svärmor" som ringde och undrade vad som händer med bloggen egentligen. Så detta inlägg kommer till tack vare henne faktiskt. Hon vill nämligen veta vad vi gör här uppe, tio mil ifrån henne. Och jo, jag kan berätta att just nu står Sigrid och slår min deodorant i vardagsrumsbordet och Viola sover.

Igår var jag i stan för att träffa ett par gamla arbetskamrater hemma hos förra chefen. Det blev en riktigt trevlig kväll och jag var lagom trött när jag skulle upp i morse för att ta hand om mina guldklimpar. Emil jobbar ju tyvärr en dag som denna. Men jag piggnade till förvånansvärt snabbt faktiskt. Så jag har lagat mat och gjort fruktsallad som jag åt tillsammans med Sigrid. Sen har jag hunnit med en promenad till affären också. Handlade lite sommarglögg som ska testas ikväll när Emil kommer hem. Nån som har provat denna nyhet?


Medans jag bloggstrejkat har jag faktiskt fått upp tre tavlor här hemma. WOW!! Mirka har gjort nånting!! Gillade min idé med att skruva i en skruv i väggen, sedan ta en lång sytråd och kleta fast modellera i änden och hänga på skruven. Med hjälp av den fick jag en rak linje på väggen att skruva efter. Tänk ibland kan jag nästan jämföras med Einstein själv..

Och två tavellister! Kors i taket!

Och den här köpte jag i ullared för typ 20 kr. Jag tror att användningsområdet framgår rätt tydligt. Trots bildkvalitén.

4 kommentarer:

emmsan sa...

Ja ibland finns inte lusten tyvärr men du har säkert fullt upp ändå!?:) Tavlorna blev ju kanon, vilket smart idé med snöret så har jag aldrog tänkt ens en gång, tackar för tipset!!! Ha det bra, kramar emmsan

Livet i byn sa...

Ah, men det kan vara bra och behövligt att få pilla navelludd ibland ;0) Lusten infinner sig tids nog och annars överlver du ändå :0) Kan tänka mig att ditt liv består av så mycket annat just nu med två små barn.

~Livet i byn

Faster Josefin sa...

fin header! och synd att kameran gått sönder men det går ju bra med mobilen också! :)
hoppas ni alla mår bra där hemma hälsa alla
kram faster

mirkajohanna sa...

Josefin: Du kan förslagsvis flytta in till oss med din kamera så vet vi att det blir bra bilder..