torsdag 1 november 2007

Sallad till frukost

Det fanns inte särskilt mycket frukost-liknande mat i kylskåpet nu när jag gick upp. Emil tog den sista mjölken och fixade gröt till sig själv.
Så jag åt upp salladen från igår. Och nu börjar jag undra om jag mår lite dåligt i kroppen igen. Kanske ska lägga mig framför tvn en stund till.
Vi har ju äntligen fått en tv till sovrummet. Eller fått låna... Så idag började dagen med ett avsnitt av Mumin. Helt perfekt.

Ska snart ta o ringa upp till Ryhov o boka nytt ultraljud. En sak som är säker är i alla fall att bebis lever som en disco-kung där inne. Nu kan man riktigt tydligt se hans mooves utanpå magen. Ser ut som vågrörelser blandat med ryck. Och ont kan det göra oxå. Tappar lätt aptiten om han håller på när jag ska äta.
Och barnmorskan ringde och talade om att jag absolut inte fick gå på vattengympa. Infektionsrisk o grejer. Lite synd men jag sparar ju en slant på att slippa köpa bikini och sådär.

Ja, och sen har ju Emil fått sin filmkamera nu. Han lyser som en sol när han går runt och filmar allt. ALLT! Diskbänken, diskbänken polerad, kaklet i köket, hur jag gör när jag skär upp en gurka, reporna i parketten o.s.v.
Kul att han är så glad, själv lider man när man hamnar i fokus.

Inga kommentarer: