lördag 7 februari 2009

Lördagsbilder


En lördag i lathetens tecken. Jag har enbart slängt in en maskin tvätt och gjort kvällens cheesecake som just nu står och kallnar i frysen. Gjorde ingen såndär variant som gräddas i ugnen denna gången.


Sigrid vaknade efter nio idag. Ovanligt trött och seg. Så hon och jag låg och slappade i sängen fram till 11-tiden. När klockan började bli så mycket, tyckte jag att det var dags att göra cheesecaken. Vid 12-tiden skulle Sigrid ha lunch, men hon var fortfarande så trött så hon somnade i matstolen efter en sked mat. Ingen pigg tjej vi har hemma nu inte. Magsjuka är det nog minsann.Har nyligen ätit Pannacottaglass med caramellsås och stora jordgubbar till. Och en kopp kaffe förståss som balanserades på magen samtidigt som jag spanade in reprisen av Made in Sweden. För övrigt tycker jag att magen är i vägen mest, men när det gäller fikastund i soffan med fötterna i högläge(som jag blivit beodrad till) är den rätt bra att ha faktiskt. Man kan lasta av lite vad som helst uppe på.

Igår kväll kläckte Emil ännu en charmerande kommentar "Haha, din mage är skitstor, den hänger ju ner till knäna!!"
Sånt är lagom roligt att höra nu när man mest är sugen på att bli av med den stora bulan. Man vill mest komma i sina gamla kläder och ligga på mage när man ska sova, vilket är omöjligt just nu.Näe, nu måste jag nog göra nåt lite viktigare. Typ se om jag kan lyckas få igång ett avsnitt One tree hill...

4 kommentarer:

Heléne sa...

Å så gott me cheesecake!

Tyvärr så har vi ju inte en tjej som sover hela natten ;) Såg i mitt inlägg att de lät ju som de när man läste en punkt!! Hade skrivit i en helt annan att hon sover oroligt... Jaja vi har ändå en rätt snäll tjej som bara vaknar kortare stunder å sover hyfsat länge på morgonen! Så ja ska nog inte klaga ändå.

Ha en trevlig lördag kväll å hoppas Sigrid mår bättre snart!
KRAM

Mallas sa...

Gud så gott det lät med glassen! Är det något som finns "köpfärdigt" eller har du blandat ihop själv?

Mari sa...

Så gott att ta dagen som den kommer ibland.....

Vilken härlig sovmorgon ni fick, lika bra att passa på.

Att ibland kan magen vara bra att ha.....fast skönast är utan och snart är du där.

Om Emil köpt nåt på Blomstertid så är det nåt fint och dyyyyyyyyyrt.
Så spännande va?

Kram och ha en bra söndag!!

Anonym sa...

Jätti suuret onnittelut tyttö vauvan johdosta koko perheelle!

Toivottavat:Anne,Raimo,Severi ja Silja. Timo ja Liisa