fredag 6 februari 2009

Baka en kaka!

Imorgon drar melodifestivalen igång igen. Givet att jag ska titta då och jag tvingar dessutom Emil att göra mig sällskap vid TV:n. Han skulle nog inte medge att han tittat på det frivilligt, dessutom suckade han högt och sa : "åååånej inte IGEN det håller ju på i typ 3 månader också!!". Förra året befann jag mig på förlossningen under en av deltävlingarna och jag minns hur jag verkligen ville klämma ut den där ungen så jag kunde få kolla på TV efteråt. Lite besviken var jag ju när jag inte lyckats föda när klockan närmade sig 19.00. Men men, Sigrid är bättre än alla deltävlingar i världen som tur är. Har planerat att baka en cheesecake som skall avnjutas under kvällen och innan dess ska jag nog knåpa ihop nån god middag också.

Jag börjar nog bli lite hönsig här hemma nu inför kommande förlossning. Känner att jag vill hinna med att baka nånting innan bebis kommer. Kanske är morgondagens cheesecake det sista jag gör..
Men jag har i alla fall hittat massa roliga bakgrejer på nätet som skulle passa fint i mitt lilla kök.


Sen var ett par här och skulle titta på lägenheten också. Tog väl ett par minuter och de var direkt väldigt bestämda på att de ville ha den, så nu är vi av med den äntligen. Inte för att nån annan varit och tittat tidigare, så de behövde typ inte slåss med nån annan om den. Så slipper vi antagligen sista hyran också om vi kan flytta ut en månad tidigare än kontraktet går ut.
Innan de kom och tittade föreställde jag mig att en gravid kvinna skulle komma och kolla och jajjemen, hon var på tjocken hon med. Så min intuition stämmer väl rätt bra ibland.

Nu ligger Emil och sover i sängen bakom mig. Han kom hem från ett jobbmöte innan med ett paket under armen. Grått omslagspapper och ljusrosa snöre. Till MIG!! Vad det är i vet jag ännu inte. Men det är inhandlat på Blomstertid ser jag på etiketten. Och ni Jönköpingsbor vet ju vad det handlar om då... nåt riktigt fint antagligen :)


Bakgrejorna hittade jag på : www.systerlycklig.se och www.rusta.se

5 kommentarer:

Karin sa...

Vad snällt med paket!

Ja, tips på vad man bör ta med. Egentligen klarar man sig ju utan mycket men vetevärmare har jag hört kan vara bra då det kan göra mer ont i magen då livmodern drar ihop sig på andra barnet. Lite godis, ombyte, necessär, telefon, kamera med batterier, parkeringspengar, bebisplagg. Kanske räcker så?

Livet i byn sa...

Åh en cheesecake låter inte så dåligt. Jag ska om jag hinner baka semlorna jag inte hann i går...

Fina bakgrejor :0)

~Livet i byn

dahlarna sa...

Mirka: Om du klickar på länken Martha Stewart högst upp i första textbiten, så kommer du direkt till dessa underbara Valentine kakor & mat. Där finns även alla recept! Lycka till! KRAM!

Här är en direktlänk till de fina hjärt-muffinsen:
http://www.marthastewart.com/recipe/raspberry-almond-financiers?backto=true

Vad spännande med paket! Jag ÄLSKAR paket! Kommer också att sitta klistrad frmaför TV:n kl. 20.00 idag! Älskar Melodifestivalen också! Ha det så bra! KRAMAR!!!!

Anna Söderberg sa...

Hejsan.
Halkade in här via "livet i byn" :)
Vad mysigt att vara gravid igen!
Din lilla Sigrid är jättesöt!

Ha en bra Melodifestivalkväll!!
Jag får titta ensam. Sambon vägrar :(

KRAM

Lisa sa...

Nej va skoj med flytt, vart bär det av? Jag blir alltid lite avis på folk med barn, jag är inte direkt mogen att ha ett barn än. Men å som jag hade älskat att fixa i deras rum och pyssla med dem. Låter jätte bra att du får pysselhörna, gillar du att sy eller måla eller vad gillar du mest?