måndag 2 februari 2009

Fröken Förkyld och hennes nya kläder
Igår stod jag ännu en gång inne på Sigrids rum och funderade över hennes kläder. Jag tycker mig inte hitta så mycket att ha på henne nu det senaste. När jag gjort mig i ordning för en promenad i det fina vädret igår, kom jag på att jag faktiskt är pigg nog att åka ut och handla lite kläder till henne på direkten. Varför vänta när man inte vet vilket skick man befinner sig i dagen efter?

Så jag åkte in till A6 handlade lite inne på H&M och lite på Lindex. Jag handlade allt i storlek 86 nu eftersom det börjar bli dags för det. Det blev ett par svarta leggings, ett par röda jeans med hjärtan som bakfickor, ett par stretchiga byxor i jeansfärg med fickor, en rosa tunika, en underbar gul kofta och en "little miss giggles" tröja(den var på rea för 24 kr!). Sen lyckades hon såklart gnälla till sig en elefant i tyg. Tyvärr var det inte så lätt att fota vad jag handlat då Sigrid mest var intresserad av att riva ner allt.

Min lilla plutt har dessutom varit förkyld de senaste dagarna. Inget skoj, då det också påverkat nattsömnen. Vissrligen är hon lika pigg som vanligt under dagen.

Just nu är jag riktigt trött efter gårdagen. Kunde knappt komma ner i sängen igår av all smärta i ryggen. Så idag blir en lugn dag. Kanske måla naglarna i nån fin färg.

4 kommentarer:

Mari sa...

Gud vilka söta kläder......får nog be om barnbarn snart.
Brukar handlar till kusinens barnbarn ist men de bor i Västervik, tur eller otur?

Hoppas lilla damen blir kvitt sin förkyldning snart men det kan vara envist värre vid den här årstiden.

Kram och ha det så bra!!

Petra sa...

Vad söt elefanten var. Var hittade du den??

Heléne sa...

Mycke söta kläder du hittat!!

Anonym sa...

Hej! Åååå vad jag har letat efter en sån Little Miss Giggles-tröja, och så har du köpt en på Lindex för 24 spänn...!!! Du kan inte tänka dig att sälja den om den inte hunnit bli använd ännu? Jag skulle så gärna vilja ge den till en kompis lilla flicka. Du kan nå mig på lisa.aaberg-snabela-gmail.com