onsdag 25 februari 2009

Lampfynd!


Jag börjar nog känna mig något bättre nu faktiskt. Tror nog att droppet hjälpte mig en del även om jag nästan övervägde att tacka nej till ännu en behandling i söndags. Jag har ju inte blivit av med sprutskräcken än och när de satte nålen i fredags var jag så ledsen och rädd hela tiden. Söndagens behandling gick mycket bättre. Jag förberedde mig med att be om att få emla-kräm på båda händerna och sen var jag ju såklart lite mer mentalt inställd på att jag skulle bli stucken igen.

Vad jag inte berättat är att samma dag som jag fick datum för igångsättning(alltså torsdagen innan förlossningen), råkade jag hamna på Ikea trots att krafterna i mig var helt slut. Eller nästan slut.. inte så slut att jag inte orkade släpa hem två lampor till fynd-pris. Två röda skönheter som hade priset 186kr tillsammans (och då är även Sigrids mjukis-sköldpadda inräknad).
Jag tog lite beslut över Emils huvud (oj,så ovanligt) och köpte dem utan att han var med. Tänkte att det kunde vara värt den risken för det priset. Och visst var han glad när han kom hem, så glad att han såg det som en alla hjärtans dag present.
Inte illa pinkat, så nu är det rött och sött i sovrummet. Bästa med lamporna är nog att det är dimmer på dem, för nu när lilla Viola ligger och sover hos oss om nätterna är det mycket smidigt att kunna dimmra lite när det behövs(blöjbyten och kräkkatastofer).

I nya bostaden kommer de eventuellt ta plats i vardagsrummet. Vi får väl se...

2 kommentarer:

MARI sa...

Snygga!! Så det var dem du menade i kommentaren.....dimmer oxå är ju kanon.

Så gott att du börjar repa dej och att du snart slipper droppet fast det kanske du redan har?

Gillade duschdraperiet, priset var ju helt ok oxå.
Kul att börja planera för nya lägenheten, ni kommer att bo mysigt där kan jag lova. Det är väl som i radhusform med utplats och lite trädgård om jag inte har helt fel???

Det är du och jag som har svårt att hålla oss från IKEA hur vi än mår.....galet va?

Kram och ha det så gott!!

emmsan sa...

Riktigt snygga lampor!!!=) Skönt att du känner dej bättre! Ha en skön Lördag, kramar emmsan