tisdag 18 mars 2008

Trött

Man blir lite trött såhär om dagarna och får inte så mycket gjort. All energi läggs ju på att göra Sigrid nöjd och belåten.

Idag har vi vaknat tidigt och jag gjorde mig i ordning lite extra idag(mascara), Sigrid fick ligga och titta på sitt babygym hon fick av farbror Johan. Det verkade vara det enda som gjorde henne nöjd. Sedan gav vi oss iväg till BVC. Det var då jag insåg att jag helt i onödan smetade på mig mascara eftersom solen sken så starkt att ögonen började rinna. Jag var inte helt olik en tvättbjörn när jag kom fram till vårdcentralen.

Allt verkade vara bra med Sigrid i alla fall. Barnmorskan var helt imponerad när hon såg att Sigrid klämde fram ett leende.

"Titta hon ler ju! Har du sett att hon kan le redan nu?"

Hon menade på att Sigrid ligger lite före i utvecklingen. Ja, jag tror henne, det är ju MIN dotter vi talar om. Och ja, jag har sett henne le. Det finns ju ett bra bildbevis här i bloggen från när hon är 6 dagar gammal. Sen sa hon att det var tidigt för en bebis att intressera sig så för mobilen och babygymmet. Jo, jo det är ju faktiskt nästa stora geni jag och Emil producerat fram.


2 kommentarer:

Mamma sa...

Joo håller med Sigrid är ett geni och finaste barnbarn Krama henne från oss Mamma o Pappa

Farmor sa...

Hon är helt underbar och inte blir jag förvånad över hennes smarthet, när det är ni som är föräldrar. Ha det gott och det ska bli kul att äntligen träffa Sigrid igen och er också förstås Kram Kram