söndag 17 februari 2008

nej, inte än..

Bebis ligger tryggt kvar i magen. Jag har inte varit på förlossningen och jag är inte på väg att föda ännu. Så, nu vet alla det:)

Igår var jag väldigt trött och hoppade över att svara på alla samtal och sms. Det var rätt skönt att ta en paus från alla frågor. Men de som söker svar kan ju alltid kika in i bloggen, som jag försöker uppdatera varje dag.

Emil och jag passade på att baka egen pizza som blev supergod. Min gjorde jag med tomat, köttfärs, ananas, chili och ost. Sedan tittade vi på melodifestivalen och som vanligt tyckte jag inte att något av bidragen var särskilt bra. Men jag blev ändå glad att Carola inte gick direkt till finalen. Jag är nog smått allergisk mot henne. Hon skrämmer mig på nåt vis.

Just nu håller jag på och tvättar. Tänkte att jag skulle hinna med det innan det blir dags att åka iväg och föda barn. Det är ju skönt att ha sånt gjort när man kommer hem med en ny familjemedlem.

Tiden går som vanligt väldigt långsamt. För några veckor sedan lovade jag mig själv att inte hålla på och försöka sätta igång förlossningen med olika knep som ändå inte funkar. Men vet ni vad?! Nu har jag så tråkigt så jag tycker att jag lika gärna kan roa mig med att göra massa löjliga grejer för att få igång det, vare sig det funkar eller inte. Har provat basilika-te och det smakade faktiskt ganska gott med citron i. Så nästa grej att prova är: äta färsk ananas!

3 kommentarer:

Josefin Faster! sa...

Väldigt tråkigt o läsa att inte tösen har kommit ut ännu! Det är lite spännande :) Hälsa Emil & Magen
Kramar

Sofia Karlsson sa...

Mirka. Jag läser varje dag. Är lika spänd varje gång det inte är uppdaterat...kanske har det kommit en bebis?! Men jag får fortsätta att vänta med spänning! :) kramar

Mirka sa...

Faster Josefin: Fortfarande lika bestämd på att det kommer en flicka... vi får väl se:)

Sofia: Kul att du läser! Fortsätt med det så meddelar jag säkert dig på sms ändå, när han/hon/den/det är ute i världen