söndag 30 augusti 2009

Så vad händer förutom att jag glömmer bort att blogga...


.. jo jag tittar på röran här hemma. Sen tänker jag att jag ska tvätta. Sen ändrar jag om nånting här i köket. Tvätten får vänta. Alldeles för länge.
Sigrid och Viola utvecklas så mycket båda två just nu. Man får sig många härliga skratt varje dag när de hittar på nåt nytt. Man märker av att det börjar bli lite syskongnabb när Sigrid inte alls gillar att Viola tittar eller rör på hennes saker. Viola hon kryper snart eftersom hon är så ihärdig med att just ta alla Sigrids grejer. Fast hon vet inte riktigt om hon ska sätta sig upp eller krypa iväg, så det slutar med att hon ramlar med ansiktet före eller så råkar hon åla sig bakåt istället.
Sigrid tar väl hand om sina små dockor. Det senaste verkar vara att sniffa dem i rumpan för att se om det luktar bajs.

Yepp, så ser mina dagar ut det senaste. Nu faller hösten på ordentligt verkar det som. Jag är väl en av de få som faktiskt tycker att det är mysigt när det regnar och man får stanna inne utan att känna sig skyldig att gå ut i den fina vädret. Hellre tar jag på mig ett par extra raggsockar än att svettas i sommarvärmen. Ny filt bör inhandlas till soffan, för en sådan saknas har jag upptäckt.

1 kommentar:

Mari sa...

Jag undrade just vad du höll på med men nu vet jag. Visst kan regn vara mysigt bara jag slipper vistas ute, man blir ju så blöt.

Kan tro att det händer saker nu med ungarna, växer och frodas. Sigrid verkar vara en förståndig liten tös med mycket modersinstinkt;-)

Här händer inte heller så mycket...inga renoveringar eller nåt men man kan ju inte fixa för fixadets skull. Fast lite pimpning har jag gjort i helgen....

Ha det så gott och kramen!