fredag 14 augusti 2009

Om jag inte dör...

... vilket jag förmodligen inte gör av den här mjölkstockningen som jag tydligen lyckats dra på mig, så ska jag ställa klockan på väldigt tidigt för att åka in på loppis imorgon.

(och om du som läser råkar vara en av dem som slutat amma och sen råkat amma lite på nätterna och sen fått mjölkstockning av det, skriv gärna en kommentar. För nu vet jag inte om jag ska pumpa eller amma eller vad tusan jag ska göra. För jag ska liksom inte fortsätta amma. och då är det väl dumt att öka mjölkproduktionen? eller?)

3 kommentarer:

Saagan sa...

Jag handpumpade lite grann då och då för att "lätta på trycket" när jag slutade att amma min dotter men jag hade dock aldrig någon mjölkstockning. Kan du inte amma rejält en sista gång och hoppas att det släpper och sedan "underhålla" med att pumpa smått så att inte kommer tillbaka?
Usch, det gör så ont att sluta amma de första dagarna-(

Emelie sa...

vet inte om det var tullavgift ändå för det var free-nånting om man handlade över en viss summa! Eller det kanske måste finnas tullavgift? Nä, ja klickade inte in nåt 'gift' alls. =) inte en aning om hur det funakr faktiskt. Men det kanske man kan testa!

Inspirera Mera sa...

Hoppas du har gjort några fynd idag.
Kram Sandra