lördag 21 november 2009

En fullproppad lördag

Tjusig julkalender i form av boxar för varje datum. till barnen, eller mig själv om jag får drömma. Finns att köpa på inreda.

Ikväll sitter jag hos mina föräldrar. Nästan ensam. Barnen sover i rummen intill. Emil skulle ha en kväll med grabbarna. Högljudda grabbarna. Så jag beslutade att det var enklast att hålla kidsen borta därifrån. När de spelar Fifa går det vilt till vanligtvis.
Idag har vi dessutom hunnit med åka till optikern som hade stängt(tänkte hämta ut mina nya brillor), snabbvisit på mitt nygamla extrajobb, städning, en sönderslagen vas och ett riktigt fint dop för vänners fina dotter. Morgondagen kommer jag att spendera i min smyckesvrå igen är tanken.

Jag har beställt ny kamera också. Hade önskat att jag hade haft den innan dopet, men icke. Så på måndag har jag den nog med all säkerhet.

Vaccinerade mig i torsdags också. Jag och barnen. Vilket himla liv det varit om det denna veckan. Alla verkar ha fått en dödlig dos som gjort att de nästan behövt amputera armen. Konstigt, jag måste nog vara ensam om att ha klarat det rätt bra. Lite trött igår men det berodde säkert på annat ståhej.

Har du vaccinerat dig och blivit lam i armen också?


1 kommentar:

Tårtspecialisten sa...

Hej! Vilken trevlig blogg du har.
Jag bodde i Huskvarna ända tills för 2 år sedan, då jag flyttade in till Jönköping istället :-)

Annars har jag bott i Huskvarna hela mitt liv, föräldrarna bor kvar där ännu :-)

Du får gärna kolla min hemsida/blogg om du vill :-)

www.tartspecialisten.se

Kram /Tårtspecialisten (Malin)