söndag 29 november 2009

1:a advent


Viola min lilla darling:)

REDAN!?!
Denna morgon spenderar jag med Viola. Kollar på tv för en gångs skull, det hinns inte med vanligtvis. Äter lite pepparkakor med ädelost och bara är. Igår fick jag upp en stake i fönstret och jag köpte även med en vit julstjärna när jag var ute igår. På kvällen blev det Tre Apor och Elin. Sallad med allt gott som jag gillar, det är så jag gör sallad, pepprar den full med saker som är jättegoda.
Emil kom hem och åt tyvärr salladen med "efterrättssåsen", som han trodde hörde till. Äckligt enligt oss tjejer som satt vid matsalsbordet med tända ljus och tjattrade.
Idag är det julskyltningen, jag vet inte riktigt hur det går till här i Anderstorp, men kanske ger jag mig ut en sväng med 1 eller 2 barn i vagnen.

Veckan som var rusade iväg i 110 för mig, därav blev det inget bloggande. Jag har jobbat och Sigrid har hunnit ta sönder mina nya glasögon. Nya delar från italien är på väg. Men SÅ katastrof är det inte för jag kan fortfarande se in till grannen. Hoppas inte grannen läser detta.

Jag önskar er en riktigt mysig första advent. Jag är snart tillbaka igen!

1 kommentar:

Mari sa...

Viola har ju blivit stora damen, så fort det går.

Så bra att du ser in till grannen ändå:-) det kan ju komma upp nåt inspirerande i fönstren.

Var ju julskyltning i stan här igår oxå men hade jobbat så det kändes inte så lockande precis att ge sej iväg och jag tycker att det mist sin charm. Annat var det på Hedenhös tid när jag var ung:-)

Pratade med grannen och vi ska ta en Gnosjö sväng framöver så jag hör av mej närmare om vägen.

Lite pynt måste man ju ha men som sagt var: Lagom är bäst, inte värt att slita ut sej för julen och sen sitta på juldagen precis utschasad.
Tror att många har det så....

Kul att du fått jobb, kan ju vara skönt att komma hemifrån lite nu när du varit hemma med två små så länge.

KRAM och ha det så gott!