måndag 31 augusti 2009

Världens godaste parfym

Jag kan inte låta bli att säga det: Den här parfymen är luktar bäst av alla parfymer i hela världen!


Bild: eleven.se


För några år sedan köpte jag Miami glow i tron om att man kunde spraya på sig några kilo utan att tänka sig för. Och sen försvann den. Putsväckbortfrånbutikshyllorna.
Men nu har jag luskat mig fram till att den här är snarlik. Absolut det närmaste man kan komma, ett bra tips till den som är ute och jagar den doften.
J-lo Sunkissed Glow heter den. Man får stå ut med att flaskan inte är lika snajsig som den förra. Den förra hade ju faktiskt ett par flipflop-sandaler i berlocken som hängde på. Men vad gör flaskans utseende när man kan gå runt och dofta tårta hela dagen.

Välkommen...

... till världen underbara Molly !

Hälsa dina fantastiska föräldrar att tant Mirka kommer på besök så fort man får lov!



söndag 30 augusti 2009

Så vad händer förutom att jag glömmer bort att blogga...


.. jo jag tittar på röran här hemma. Sen tänker jag att jag ska tvätta. Sen ändrar jag om nånting här i köket. Tvätten får vänta. Alldeles för länge.
Sigrid och Viola utvecklas så mycket båda två just nu. Man får sig många härliga skratt varje dag när de hittar på nåt nytt. Man märker av att det börjar bli lite syskongnabb när Sigrid inte alls gillar att Viola tittar eller rör på hennes saker. Viola hon kryper snart eftersom hon är så ihärdig med att just ta alla Sigrids grejer. Fast hon vet inte riktigt om hon ska sätta sig upp eller krypa iväg, så det slutar med att hon ramlar med ansiktet före eller så råkar hon åla sig bakåt istället.
Sigrid tar väl hand om sina små dockor. Det senaste verkar vara att sniffa dem i rumpan för att se om det luktar bajs.

Yepp, så ser mina dagar ut det senaste. Nu faller hösten på ordentligt verkar det som. Jag är väl en av de få som faktiskt tycker att det är mysigt när det regnar och man får stanna inne utan att känna sig skyldig att gå ut i den fina vädret. Hellre tar jag på mig ett par extra raggsockar än att svettas i sommarvärmen. Ny filt bör inhandlas till soffan, för en sådan saknas har jag upptäckt.

Armband!


Nu finns det några nya armband igen! Klicka på bilden för att komma vidare!


Växasäng


Snart börjar det bli dags att köpa en växasäng till stora tjejen. Viola behöver en riktig säng nu och tanken är då att hon ska ta över Sigrids svarta spjälsäng. MINNEN från ikea är den som vi (läs: jag) tänkt oss. I vitt såklart. Nu kan det råka hända att barnen ska få varsitt rum. Vi vet inte hur det blir än. Annars ska de så småningom pusslas ihop att sova i samma rum. Får se om det blir katastrof.


Bloggeriet blir lite kort och hamnar efter. Fy mig. Jag är nog uppe i en annan tankevärld just nu. Men jag kommer igen när jag får klarhet i saker o ting. Vi sitter och håller på en liten hemlis just nu som jag inte kan berätta om, men jag kan ju stilla alla oroliga och säga att jag inte är gravid igen iaf. Även fast jag kanske är blivande världsmästare i barnafödande.

Nu ska jag ta ut min grillade kyckling ur ugnen. Jag grillar oftast själv, det blir nästan godast så eller hur? :)

onsdag 26 augusti 2009

Hej

Detta inlägg är till Josefin. Hon tycker att jag ska skriva nånting. Jag väljer att göra det med lila text.

Till er andra: Smycken och mer bloggande är på gång. Jag ska bara ta hand om två små galna barn också.

tisdag 18 augusti 2009

Namnhalsband


Klicka på bilden så kommer du vidare till smyckesbloggen


söndag 16 augusti 2009

Loppisfynd


Jorå, jag gav mig iväg tidigt igår. Inte riktigt så tidigt som jag tänkte mig eftersom natten blev rätt jobbig med vakna barn och mjölkstockning. Men jag var i alla fall iväg såpass att jag hann ta en kaffe på pressbyrån innan den ena secondhandbutiken öppnade. Fyndade dock inget där och gav mig vidare till nästa och där hittade jag faktiskt litegrann.
Så ett av mina fynd den här helgen var två nya krukor. 20kr och 35kr! Och lite växter fick såklart hamna i. I den lilla gröna stack jag i en cerise gerbera som jag köpte på ikea och klippte av i lämplig längd. Smart att köra på lite fejk för då dör inte glädjen så fort :)
Jag fyndade även grytlappar till Sigrids kök och ett par kivilyktor. Nöjd och glad Mirka alltså.

fredag 14 augusti 2009

Om jag inte dör...

... vilket jag förmodligen inte gör av den här mjölkstockningen som jag tydligen lyckats dra på mig, så ska jag ställa klockan på väldigt tidigt för att åka in på loppis imorgon.

(och om du som läser råkar vara en av dem som slutat amma och sen råkat amma lite på nätterna och sen fått mjölkstockning av det, skriv gärna en kommentar. För nu vet jag inte om jag ska pumpa eller amma eller vad tusan jag ska göra. För jag ska liksom inte fortsätta amma. och då är det väl dumt att öka mjölkproduktionen? eller?)

torsdag 13 augusti 2009

Tjolahopp!


Nu ligger det uppe två nya armband på min smyckessida!


onsdag 12 augusti 2009

Laga mat med mamma


För ungefär en vecka sedan kom min pappa hit med en leksaksspis! Vilken glädje för både mig och Sigrid! Nu kan vi ju laga mat tillsammans. Hon lagar för fullt. Ibland står hon och skruvar på sidorna på spisen. Hon försöker nog laga den när den i hennes fantasi går sönder. Inne i spisen finns numera det mesta som man "tappat bort". Typ hårvårdsprodukter som hon tar ifrån badrummet.

Dagens middag kommer att bestå av abborre som jag på nåt vis ska försöka göra nånting med. Jag antar att jag kommer ha min lilla medhjälpare med mig även nu. Hon ska bara få sova ut efter en tuff kamp med de nya gardinerna i vardagsrummet. Tror nog jag byter tillbaka till trådgardinerna snart för hon snurrade liksom aldrig in sig i dem...

tisdag 11 augusti 2009

Jaha, snart var man väl där igen...


Ikea. Jag kan ju inte sitta hemma och glo när det börjar trilla in lite härliga nyheter.
Dessa värmeljuslyktor verkar falla in i mina kulörer här hemma perfekt. MJÖNÄS är namnet och man får alla tre för 29kr. Inte illa pinkat. Men Ikea är ju alltid Ikea. Höstens hos oss verkar bli cerise/fuchsia/lila/kalla det vad du vill.

Idag gick jag till konsum och till min stora förvåning låg där ett paket till mig från h&m som jag glömt bort. Trevligt! Så nu har jag två nya kuddfodral och lite nytt i höstgarderoben. Det lönar sig alltså att gå till konsum o köpa bananer.

måndag 10 augusti 2009

Muggar


Den här måndagen har varit så lugn den bara kunnat bli. Har hunnit med en vända till affären med barnen och sedan blev det kycklingsallad till lunch. När barnen sov passade jag på att bläddra igenom nya hösttidningen från Amelia och lite kaffe ur nyaste muminmuggen. Det fick mig att fundera lite på hur många jag egentligen har nu, så jag plockade fram dem allihopa för att titta. 18st!



lördag 8 augusti 2009

Vad ska hon heta?


Vi har en ny liten vän här i huset. En liten jamare som inte fått nåt namn ännu. Troligtvis en liten "hon". Det var en vän som inte kunde ta sig an ännu en katt, så han tyckte att hon kunde vara hos oss. Och Mirka har svårt att säga emot, så nu är hon här. Sover på skrivaren under mig. Vi får se hur det går nu i en vecka, funkar det så funkar det, annars ska vi hitta ett nytt hem. Jag är överförjust, men kanske är det inte så lätt med barnen och katt. Men vad ska hon heta då? Inte Majsan. Eller nåt annat vanligt. Själv dras jag mycket till namnet Bruno. Passar sig inte så bra till en tjej dock.

torsdag 6 augusti 2009

Nytt fat


Igår var jag ute och spanade i butiker med en vän. Kom hem med ett enda fynd och det var ett sånt här lila babellfat, som jag har i rosa sedan tidigare. Passar finfint hos oss nu när hösten smyger sig på. 100kr kostade det och det var den stora storleken. Så har man vägarna förbi Blomstertid på A6 i Jönköping och är ute efter en sådan, ska man stanna till där nu, de har säkert kvar någon sådan fortfarande idag. Dessutom hade de de snygga normann-lamporna till halva priset och en hel del andra grejer från Koziol som var nedsatta.

Skynda fynda!

onsdag 5 augusti 2009

Till dig min vän. Jag tänker på dig varje gång jag hör den.

"eat shit and die"
Tack för att du lärde mig min första mening engelska.



jag granskar men publicerar ej kommentarer i detta inlägg